Şimdi Ara

Hasan Ali mi ? Caner mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence Hasan Ali..Özellikle bu sezon kendini iyi geliştirdi..
    Caner çok agrasif oynuyor..Kontrolsüz güç kullanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle jesus
  • hasan ali çok iyi bir yedek, çok iyi bir profesyonel ancak caner kadrodayken en fazla çıkacağı nokta o olur. ikisi de sağlıklıyken sol bek caner'in olur her zaman. sahada agresifliğine ihtiyacımız var.
  • Kesin caner diyordum. Ama bu bir kaç haftadır hasan ali çok iyi bence ikisi arasında forma şansı eşit olmalı.

• Formda caner canerin iyinoynamasi için %150sini etmeli bide çok agresif her an kırmızı kart gorcekmiş gibi hasan ali kendini çok geliştirdi valla ben su an için jesus diyorum genel olarak caner

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caner her halta itiraz ederken oyununu oynamıyo ki Haklı da olsa abartıyo, itirazdan sarı göre göre bi hal oldu
  • canerin son 2 maçtaki performansına bakarak hasan ali derim he ilerleyen maçlarda caner forma şansı bulursa ona göre değerlendiririz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Tosic i kim aldi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Caner cok formsuz . Birde cok itici bir tip bu sene net Hasan Alinin defansi daha iyi birde beyfendi kisiligi var . Caner Ersun Yanal senesi performansina donmeyecekse ben Hasan Ali derim

• quote:

Orijinalden alıntı: baris01

Caner cok formsuz . Birde cok itici bir tip bu sene net Hasan Alinin defansi daha iyi birde beyfendi kisiligi var . Caner Ersun Yanal senesi performansina donmeyecekse ben Hasan Ali derim

Caner ameliyat oldu üstelik devreyi kapattı denmesine rağmen erken döndü ama genelde erken sakatlıktan dönen oyuncularda bu tür formsuzluk hep yaşanıyor. Beklenen iyileşme sürecinden önce iyileşip de dönüp hemen düzgün ve sağlıklı şekilde form kutan bir oyuncu bugüne kadar görmedim. Aksine erken dönüp döner dönmez iyi oynayan oyuncuların hepsi 1-2 maç sonra tekrar aynı şekilde sakatlık yaşıyorlar çünkü erken iyileşmeleri için yapılan tedavi yöntemleri ciddi soru işareti içeriyor. Bu ciddi bir tartışma konusu da çünkü her sakatlığın veya hastalığın belli bir minimum iyileşme süreci var o süreden önce oyuncular döndüklerinde bir şekilde sonradan tekrar sakatlanıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: baris01

Caner cok formsuz . Birde cok itici bir tip bu sene net Hasan Alinin defansi daha iyi birde beyfendi kisiligi var . Caner Ersun Yanal senesi performansina donmeyecekse ben Hasan Ali derim

Evet Hasan Ali defansif yönden çok iyi ve hücuma da katkı veriyor,şov yapmıyor, işin yapıyor, kendini de çok geliştirdi.

Caner defans oyuncusu değil, ofansif olarak Hasan Ali'den daha iyi ama bir bekin görevi öncelikle defans yapmaktır, Caner bence defans yapamıyor, zaten asıl mevkisi sol açık, eski yerine dönmeli ya da yedek kalmalı.

Bir de bugün Caner'e iyice sinir oldum, her şeye itiraz, kavga, çık adam gibi topunu oyna, çirkefliğe gerek yok.

Hasan Ali oynamalı, Caner Nani kaldırmıyor sol taraf, Nani defansa yardım eden bir oyuncu değil,

Hasan Ali hak ediyor formayı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Caner daya iyi ama şu an için formayı hak eden HAK'tır. Caner itici bir tip, itiraz edip durması sinir bozucu. Bir de bazen yersiz agresifleşiyor
  • her türlü caner ama bu tür itirazıdr, sarı karttır vs devam edecekse tabii ki de hak.
  • Formda Caner'dan daha iyi bir sol bek yok. Avrupa'nın en iyi 5'inden biridir.
  • Fenerin caneri elinden kaçırıpta şimdi şu zavalli başlıkları açması akşam akşam fena güldürdü beni.

Hasan ali canerin yedeğiydi.

• hasan ali kim?
  • Hank Rearden kullanıcısına yanıt
    aynen 5-10 dk once acilmis cunku baslik

• Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Valla saate tarihe bakmamıştım. Yanlışta olsa bebi güldüreni Allah da güldürsün forum arkadaşlarım. Atışsakta hepinizi seviyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.