adam 3 araba folusu alışveriş yaptı taşıttırdı bi de
Avrupa Yakasının yeni bölümüde yemekteyiz programını yapıyorlar Burhan arz ederim falan diyor Hasan abi
Yemekteyim programında seğrettim. Tam bi embesil. Orda orta yaşlı bi bayan vardı. Tam bi hanımefendi, onla saçma sapan bi şekilde tartışıyortdu. Kendisi herkesi eleştirdi, sonra evlere şenlik bi yemek ve sunum yapmıştı
Çok manyak bi kişilik... :D:D:D
ilk gördüğümüzde hepimiz dedik kesin bi villası felan vardırda bööle konuşuyor felan... :D
allaım yarabbim adamın alışverişi zaten dillere destan :D:D:D
evinin hali televizyon felan kırıkmıdır nedir tam komediydi hele o pilav yapışı 10 numara :D:D
quote:
Orjinalden alıntı: ilkbilir
Yemekteyim programında seğrettim. Tam bi embesil. Orda orta yaşlı bi bayan vardı. Tam bi hanımefendi, onla saçma sapan bi şekilde tartışıyortdu. Kendisi herkesi eleştirdi, sonra evlere şenlik bi yemek ve sunum yapmıştı
he he Sahra Hanım yemekleri beğenmeyen Hasan beye kendi yaptığı yemeklerden için "Kalite" tabirini kullandı Hasan emmi de evet sen kalite yiye yiye kendini salmışsın , semirmişsin dedi Bir diğer muteşem vaka da hediye vakası tabii
Benide ekle hacu :D
benide ekleyin
"Yemesseniz yemeyin kardeşim, ben zaten bu yemekleri kendim için yapmıştım 3 gün yerim artık!.." Bu mudur?...budur......zuhahhaaaa... Treni kaçırmadım inşallah? ben de bu nadide clabın aciz bir üyesi olmak istiyorum,izin var mı hassan abi? nolur beni de kat kitlene,noollurrr.......
ahh hasan ağbey vahh hasan ağbey bugünkü grubu görünce böyle hayıflandım geçen avrupa yakasında yemekteyiz yaptılar taklitini yapıcaklarını alsalar ya şu adamı diziye hoş olmazmı
öperim ben bu suyu terkos oh mis gibin
Bu forum benim faforim olduğundan, benide Hasan Abi Club'a almanızı Arz-ı Endam Ederim
benide ekleyin ya gece gece iyi güldüm fafori
Eklenmek isteyipte eklemediğim kişiler varsa söyleyebilirler...
YAWW BIZ HIZLA BUYUYOZ HASAN ABIM ORTADA YOK
bu adam cok hızlı konuşuyo ya, alttan müzik koysan rap diye satarsın...
quote:
Orjinalden alıntı: romeo28
YAWW BIZ HIZLA BUYUYOZ HASAN ABIM ORTADA YOK
Hasan abi'yi Tv'de tekrar görmek istiyoruz.
Faforimiz Hasan abi.
Benide eklersen sevinirim
ekleee ekleee
ekle abı benıde ekle bır sorun olacak bız hasan abının bolumlerını nasıl ındırebılırız..............