Şimdi Ara

harward hr 808a Ayarlama nasıl oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde bu anfi yar ama midlerdeki bass sesini bi türlü kısamadım şu lft falan ayarları bu anfide nasıl olur kullananlar varsa yardımcı olsun.
    birde hangi kanalı hangi taraf kontrol ediyor onuda anlamayadım.

• anfi bu arkadaşlar ama bende sunny 410b vardı bu kadar karışık değildi ayarlar.
    ne nerde neyi ayarlıyor belli değil

harward hr 808a Ayarlama nasıl oluyor?
  • 2.resime göre anlatıyorum
    sol taraftakı kanal sterıo cıkısı yani mid lerinizin bağlandıgı kanal. filter cıkısının altında full hpf seceneklerı ve hz leri mevcut ve onun altındakı mode cıkısı sterıo ve mono cıkısı.
    sağdaki kanal ise bass (mono cıkısı ) oradan 0-12 desibel bass cıkısı elde edebilir hz lerlede daha alt tonlamaları bass'ınıza çaldırabilirsiniz.

Eğer midlerde bassları kısmak istiyorsanız soldaki kanalda mode yi st konumuna getirin
    üsteki filter deki konumlarıda hpf ye getirin. Hpf FreQ den ise tiz seslerin alt frekanslarını ayırt edebilirsiniz..
    Ayrıca teyibinizden bass'ı kısıp subwoofer için amfiden bass bots dan daha yüksek bi ayar yapınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreQueency

2.resime göre anlatıyorum
    sol taraftakı kanal sterıo cıkısı yani mid lerinizin bağlandıgı kanal. filter cıkısının altında full hpf seceneklerı ve hz leri mevcut ve onun altındakı mode cıkısı sterıo ve mono cıkısı.
    sağdaki kanal ise bass (mono cıkısı ) oradan 0-12 desibel bass cıkısı elde edebilir hz lerlede daha alt tonlamaları bass'ınıza çaldırabilirsiniz.

Eğer midlerde bassları kısmak istiyorsanız soldaki kanalda mode yi st konumuna getirin
    üsteki filter deki konumlarıda hpf ye getirin. Hpf FreQ den ise tiz seslerin alt frekanslarını ayırt edebilirsiniz..
    Ayrıca teyibinizden bass'ı kısıp subwoofer için amfiden bass bots dan daha yüksek bi ayar yapınız..

• quote:

2.resime göre anlatıyorum

bendede var bu amfi den.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyundai Motor Company -- 18 Mayıs 2012; 0:48:28 >
  • quote:

Şu bass eq açıktı, karıştırırken onu kıstım daha sağlam bass vardi.
    ayarlar şöyle bass için; Mono, Full, bass boss son açık, bass eq son kapalı, hpt 60 hz , Level max.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeNoMeN+35

quote:

Şu bass eq açıktı, karıştırırken onu kıstım daha sağlam bass vardi.
    ayarlar şöyle bass için; Mono, Full, bass boss son açık, bass eq son kapalı, hpt 60 hz , Level max.

vla hocam benım ilk amfim di hr 808a sterio cıkısları berbattı hoparlor cıkıslarını teyıbe bağlıyordum.
    ama mono cıkısı çok guclu pıyasadakı bı cok kalıtelı amfının veremedıgı rms yi veriyor.
    eğer bass'ın tek bobin ve 300rms civarıysa fazla yüklenmede yakarsın haberın olsun.
    o amfinin huyudur dc voltaj kaçırır. bass'ına güvendiğin kadar gain ayarı ver tavsiyemdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.