Şimdi Ara

harward 808a nın içini açıp koydum anlayanlar burayaa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://img41.imageshack.us/i/harward.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmazc -- 22 Temmuz 2009; 19:40:00 >

• harward 808
  • neden onu tavsiyet ettn akadş
  • kimse yardım etmicekmi ya
  • forumlardaki konulara şöyle bi bakarsan giriş sınıfı anfi olarak çoğunlukla harwarda pek kimse ses çıkarmaz ve önerilir ayrıca bikaç kere dinledim o anfiyi bence iyi sınıfına göre ztn xetec 200'4 se her çıkış 4ohm da 50 rms yapar harvard 808 den yanlış hatırlamıosam her çıkıştan 60-70 rms arası güç alırsın yani sonuç harward ama bence ynade sen bilirsn...
  • haa şunu eklemeyi unutmuşm 808a 2ohm da 4x110 watt rms werir
  • bütün oto sistemcileri gezdim xetec dediler ama tam emin olamadım bide ikinci el amfi almak sakınaclımdır??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sub için harward, mid ve oval için xetec
  • beyler hiç bakmıyosunuz ya buraya XETEC 200.4 MÜ HARWARD 808 Mİ??????
  • quote:

Orjinalden alıntı: audiocu

sub için harward, mid ve oval için xetec
  • Altan abimin dediği gibi ses kalitesi arıyorsan Xetec daha iyidir. Fakat bulabilirsen 200.4 yerine 240.4 almanı tavsiye ederim. Sonuçta xetec in 2xx serileri almanya üretimli fakat harward lar çin malı. Kesinlikle xetec seçilmeli bence. Ki ben 2 adet hertz esk kullanıyodum 16lık mid+pioneer d4 vardı rear lar ile bass ı beslerken front lar ile de komponentleri besliyordum. Çok da iyi performans alıyodum açıkçası..
  • Bütçen ne kadar o önemli. 2. el amfi almakta sakınca yoktur. ben en üst seviye amfileri bile 2. el alırım.
  • Kardeş harward falan alma sakın. Onlar anfi kutusuna koyulmuş gazoz kapağından başka bişey değil. Biraz bütçeyi zorla jbl al bak keyfine derim. Benim arabada 4*60 jbl var. 30 luk sub ve 6 hoparlör takılı öyle ahım şahım bir ısınma olmadan mükemmel ses alıyorum. Anfi linktekinin aynısı http://www.sahibinden.com/jbl_cs_60_4-49WQQaXQQ14723772WQQpXQQdisplayitem
    Harward alıp paranı sokağa atacağına biraz daha biriktir derim.
  • offf aldım bile yaa bi saat önce okusaydım forumu almazdım valla. daha bağlatmadım içime binlerce kurt düştü

ya bu harward a şimdi bi sub bi takımda oval bağlasam çok mu rezil çıkar ses mesela aynı şeyi dediğiniz jbl ye yapsak ne fark olur
  • Öncelikle hayırlı olsun. Acaba hangi anfiyi aldınız. Soruya gelince onu ancak aynı sistemi iki anfiyle de deneyerek anlayabilirsiniz. Ya aslında olay şu. Bu harward tarzı anfilere biraz yüklenince anfi yanıyor. Yani bağlayacak olan arkadaş anfinin ayarlarını kısarsa birde şöyle kaliteli kablolar falan kullanırsa sorun olmaz. Sonuçta anfi. Eğer bağlayacak arkadaş profesyonel ise hem teybin arkasına hem de anfiyi taktığınız yere şase versin böylece sistemin parazit almasını engellemiş olursunuz. Tekrar hayırlı olsun sonucu paylaşırsanız seviniriz.
  • harward 808a aldım elophidae bulunduğum yerde iki tane ses sistemi yapan yer var ikiside aynı pek bişey anladıklarını sanmiyorum galiba gain ayarını kıs demem geriyor dimi??
  • beyler harward 808a nın içini açtım resim koydum anlayan varsa bakablilirmi???

http://img41.imageshack.us/i/harward.jpg/
  •  harward 808a nın içini açıp koydum anlayanlar burayaa

parçaları çok fazla ısınıyor bu harwardların, bunun dışında idare eder bir amfi çok şey beklememek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi audiocu -- 23 Temmuz 2009; 21:04:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.