Şimdi Ara

Harry Potter ve Ölüm Yadigârlari: Bölüm 2 | Efsanenin Sonu | 13 Temmuz 2011 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
5
Favori
36.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay be son kitap çok sürükleyiciydi 2 güne kalmadı yardırmıştım hiç bir romandan o zevki alamadım hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07ONUR

quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

Bellatrix Lestrange kaçıncı kitapda çıkıyor? Helena teyzem muhteşem bir karizma katmış valla helal olsun. Araştırırken de iki tane sağlam spoiler yedim zaten.

4. kitabı bitirdiğine göre sıradaki kitapta. Da önceki filmleri izlemedin mi?

1. ve 2. filmi izledim. Diğerlerini izlemedim daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: heyoguzhan

hoba
    3 boyutlu demek ha, Emma Watson gözümüzün önüne gelecek desenize

• Bu Ayın 24'ünde Part 2 nin Fragmanı çıkacak diye okumuştum bi yerde ama..
  • "Mükemmel bir final olacak" diyor i*ne Yates.
  • Bence seri yeniden çekilmeli. Hatta önce dizisini çeksinler: Kitaptaki hiçbir ayrıntıyı atlamasınlar. Filler bölümler eklesinler. Öyle izleyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eleştiri

Bence seri yeniden çekilmeli. Hatta önce dizisini çeksinler: Kitaptaki hiçbir ayrıntıyı atlamasınlar. Filler bölümler eklesinler. Öyle izleyelim.

Kitaptaki ayrıntıları yapmazlar.Yapsalarda uzun sürer.Çizgifilm yapmasalar daha çobuk biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -JeRoMaX-

quote:

Bence seri yeniden çekilmeli. Hatta önce dizisini çeksinler: Kitaptaki hiçbir ayrıntıyı atlamasınlar. Filler bölümler eklesinler. Öyle izleyelim.

Kitaptaki ayrıntıları yapmazlar.Yapsalarda uzun sürer.Çizgifilm yapmasalar daha çobuk biter.

Uzun bir dizi olsa kötü mü olur?
  • quote:

+1 Dizi olsa süper olur ama nerde...
  • bakalım 2011deki film nasıl olacak:))
  • Tüm kitaplara sadık kalınıp 1. kitaptan itibaren dizi olsa gerçekten güzel olur..
  • Bölüm 1 neydi ki Bölüm 2'de ne olsun? Adam akıllı bir yönetmen alıp çekmez ki arkadaş çocuk filmi izliyoruz sanki...
  • Dizide ki efektler kalitesiz olabilir, onun yerine kaliteli bir şekilde çizgi filmi yapılabilir bence.
  • Sanırım bu konudan devam ediliyor.Herneyse film ile ilgili birkaç resim vereyim.
     Harry Potter ve Ölüm Yadigârlari: Bölüm 2 | Efsanenin Sonu | 13 Temmuz 2011

• Neyse ki bu HP'ın kitaplarını okumadım filmlerinde de hayal kırıklıgına ugramıyorum haliyle.

Bu Bölüm 2'yi de izledikten sonra kitaplarına baslıcam iste o zaman ak koyun kara koyun belli olacak şimdilik sıkırtı tıkırtı yok.
  • David Yates serinin içine etti bıraktı, içimde hiç ilgi ve hayranlık kalmadı. Oysa, ben ki Ateş Kadehi'ni 10 kere ( ne 1 eksik, ne 1 fazla ), izlemiş, daha öncekileri ise en az 4-5 kere izlemiş bir hayrandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

David Yates serinin içine etti bıraktı, içimde hiç ilgi ve hayranlık kalmadı. Oysa, ben ki Ateş Kadehi'ni 10 kere ( ne 1 eksik, ne 1 fazla ), izlemiş, daha öncekileri ise en az 4-5 kere izlemiş bir hayrandım.

Bende arada ilk 4 filmi açar izlerim, hiç bir zaman da sıkıldığımı hatırlamıyorum. Ama 5. ve 6. filmi açıpta izlemem. Son film bunlara göre biraz daha iyiydi ama yine beklentileri karşılayamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

David Yates serinin içine etti bıraktı, içimde hiç ilgi ve hayranlık kalmadı. Oysa, ben ki Ateş Kadehi'ni 10 kere ( ne 1 eksik, ne 1 fazla ), izlemiş, daha öncekileri ise en az 4-5 kere izlemiş bir hayrandım.

Bende arada ilk 4 filmi açar izlerim, hiç bir zaman da sıkıldığımı hatırlamıyorum. Ama 5. ve 6. filmi açıpta izlemem. Son film bunlara göre biraz daha iyiydi ama yine beklentileri karşılayamadı.

keşke bu adam hiç bulaşmasaydı şu işe 5-6 kitaptan öyle kopuk ki kitapları okumayan birisinin ne olduğunu anlaması oldukça zor.Ben Z.A.Y. ve melez prensin gayet güzel olacakları düşünüyordum ama o ona aşk büyüsü yapmış filan gibi kısımları uzattıkça uzatıp çoğu gerekli yeri olmamış gibi tamamen hikayeden farklı bir şekilde yapmasından oldukça hayalkıarıklığına uğramıştım.Melez prensi izledikten sonra sinemaya verdiğim paradan dolayı bu adama etmediğim küfür yoktur.Ama umarım son filmi güzel çeker son umut o.Keşke 2005e dönüp 4. film yeni vizyona girmiş olsaydı da 5 ve 6 için başka bir ekip kurulmuş olsaydı.

• Bir Harry Potter KİTABININ fanı olarak ilk bölümü benim için tek kelimeyle hayalkırıklığıydı, belki de kitaptaki ayrıntıların en az olduğu film buydu. Dedim ki bu adamlar filmi iki bölüm olarak çekeceklerse herhalde filme biraz ayrıntı katacaklar, kitabı okuyanlar için tatmin edici, okumayanlar için ise bilgilendirici birşeyler çıkacak ortaya. Vay anasını harbiden çok iyimsermişim be bu adamların aklının fikrinin para da olduğunu tamamen unutmuşum. İnsanlar fragmanlar ile uyutuluyor. Filmin devre arasında hışımla kalkıp çıktıktan sonra ödediğim para acıdım. Şahsen kitabı daha önce okumamış biri olsam filmden tek kelime birşey anlamazdım. Okuduğum halde birçok şeyi anlayamadım zaten ya neyse. Olaylar o kadar hızlı geçiyor ki ne olduğunu anlayamıyorsunuz. Oyunculuk kısmına hiç girmeyeyim, aman. Ne oldu da bu kadar iyi giden bir seriyi bir anda batırmayı becerebildiler, anlamak imkansız. 6 dan sonra daha kötüsünü yapamazlar diye düşünürken bunu da başardılar helal olsun. Filmle ilgili hiçbir beklentim yok artık, bitsin de kurtulayım bir an önce. İnşAllah son filmi bir aksaklık olur da çekemezler, eğer çekerlerse o epik finali de batıracaklardır pis paragözler. Eğer kitabınızı okuyan biriyseniz kesinlikle izlemenize gerek yok çünkü hayatınızdan çalacağı o 2 saate kesinlikle değmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: heyoguzhan

hoba
    3 boyutlu demek ha, Emma Watson gözümüzün önüne gelecek desenize

Hayal etmesi bile titretiyor insanı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.