Beyler bütün seriyi baştan izliycem de, altyazılısını arıyorum felsefe taşının online izlemek istiyorum bi de. Bilen duyan var mı bulamadım :'(
up up up
benim de izliyesim geldi yav. Hepsi var pc de bu hafta izlerim. Beni o filme bağlayan hermiona var Küçüklükten beri aşık olmuştum. Rüyama girmişti iyice bağlanmıştım. Neyse baya uzun işte geçen senelerde yine gördüm yine o günleri hatırladım içimde bi kıpraşma oldu . Ama ben Emma Watson a değil Hermione ye aşığım.
EEEE bunlardan size ne ? diyebilirsiniz ama yazdım işte.
quote:
Orijinalden alıntı: Spiritbreakerr
benim de izliyesim geldi yav. Hepsi var pc de bu hafta izlerim. Beni o filme bağlayan hermiona var Küçüklükten beri aşık olmuştum. Rüyama girmişti iyice bağlanmıştım. Neyse baya uzun işte geçen senelerde yine gördüm yine o günleri hatırladım içimde bi kıpraşma oldu . Ama ben Emma Watson a değil Hermione ye aşığım.
Barat hermione ye charge atmış
Konuyu dağıtmayın beyler
seriyi baştan indirdim şu an 6. filmdeyim ilk filmi çocukken sinemada izlemiştim hiçbir film üstümde öyle bir etki bırakmamıştı o müzikler falan 1 hafta evde sihir yapmaya çalışmıştım
Yok öyle birşey.Serinin 4. filmine kadar türkçe dublajı iyi ondan sonra bozuyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Can !
quote:
Orijinalden alıntı: Spiritbreakerr
Barat hermione ye charge atmış
Attım ama yakalıyamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: Sévérus
quote:
Orijinalden alıntı: les paul
quote:
Orijinalden alıntı: LeCola
Orjinali dublajlısından daha kötü
cidden öyle mi dostum?
Yok öyle birşey.Serinin 4. filmine kadar türkçe dublajı iyi ondan sonra bozuyorlar.
entry-nick
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme