Şimdi Ara

Harry Potter serisi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün aksam son filmide izleyip filmlerini bitirdim ama açıkçası hiç tatmin etmedi şimdide kitapları okumayı düsünüyorum, daha önceden Ateş Kadehini okumuşluğum filmden fersah fersah üstündü ne dersiniz alınmaya değer mi ?

• Kitapları kesinlikle tatmin eder. Kitaplarda filmlerden daha fazlasını, senin deyiminle 'fersah fersah' fazlasını bulacağına emin ol :)
  • Evet diğer, filmler 5'ten itibaren çok kötü bence. Hele son film komedi.
  • Kitapta olanların bir çoğu filmde bulunmuyor.Sanki kitabın özeti gibi filmler.Kitabını okumak çok daha iyi.
  • Harry Potter serisi, set halinde satışa sunulsa aslında çok iyi olacak. Hatta tıpkı Alacakaranlık gibi metal kutuda falan piyasaya sürülse, ya da ciltli versiyonları çıksa, harika olur. Özellikle ciltli çıkartırlarsa, cep telefonumu satar, alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Harry Potter serisi, set halinde satışa sunulsa aslında çok iyi olacak. Hatta tıpkı Alacakaranlık gibi metal kutuda falan piyasaya sürülse, ya da ciltli versiyonları çıksa, harika olur. Özellikle ciltli çıkartırlarsa, cep telefonumu satar, alırım.

Nadirkitapta belki bulursunuz hocam kutulu versiyon var ama 7 kitaplık değil sanırım 4 yada 5 kitaplık kutulu seti var da ben hiç stokta olan yer görmedim varsa nadirkitap'ta vardır.

Edit:5 kitaplıkmış set.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 12 Ocak 2013; 18:47:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle oku bence filmle alakasi yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kitaplarını oku tabi ki filmler tatmin edici değil.Hepsini izledim mi ? Tabi ki izledim ve bir çok defa ama Emma Watson yüzünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: CKayacan

Kitaplarını oku tabi ki filmler tatmin edici değil.Hepsini izledim mi ? Tabi ki izledim ve bir çok defa ama Emma Watson yüzünden

bendensin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahh Emma ahh ;)

• Kitap olarak kesinlikle cok daha basarılı bir seri. maalesef serinin tamamı benim de elimde yok ve hala tamamlamak istiyorum 7 li set olarak neden cıkarıp satmazlar anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

Kitap olarak kesinlikle cok daha basarılı bir seri. maalesef serinin tamamı benim de elimde yok ve hala tamamlamak istiyorum 7 li set olarak neden cıkarıp satmazlar anlamadım.

kitapyurdunda 5li set vardı o da su an satısdısı
  • Dostum ben bir potterhead'im, ne olduğunu bilmiyorsan bi ekşi sözlükte aratıver. 10 kitabın (7 tanesi hikayenin kendisi, 3 tane de Jo'nun(J.K. Rowling) yazdığı yardımcı kitaplar:çağlar boyu quidditch, fantastik canavarlar nelerdir nerede bulunurlar, ozan beedle hikayeleri) tamamını defalarca okumuş biriyim. Kitap okuma alışkanlığımı HP sayesinde kazandım. Her yaz başında başlıyorum felsefe taşı'na, 2 hafta içinde ölüm yadigarları bitiyor. Hele ölüm yadigarları ilk çıktığında sabahın köründe carrefour'a gidip d&r'dan aldım. Saat 09'da başladım, gece 01'de bitti.(Arada yemek, tuvalet molaları falan.) Bazı yakınlarım abarttığımı düşünüyor ama hiç de abartılacak bir şey değil. Şiddetle tavsiyemdir.

• Ah be ortaokul yıllarımın tacıydı

Hala karşımda duruyorr Ateş Kadehi şimdiye kadar beni en çok heyecanlandıran kitaptı. Kalbimin küt küt attığını hatırlıyorum kaç sene önce olmasına rağmen
  • Kitapyurdu'ndaki İngilizce Harry Potterların fiyatları ne öyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Kitapyurdu'ndaki İngilizce Harry Potterların fiyatları ne öyle?

Arama yapınca sonuç sayfasında fiyatlar uçuk gözüküyor, ürüne tıklayıp kendi sayfasına yönlenince asıl fiyatlar orda yazıyor ve arama sayfasındaki fiyatlardan yaklaşık 3 kat daha ucuz.
    Örneğin;
    Harry Potter and the Deathly Hallows -- Arama sayfasındaki fiyatı 147,23
    -- Gerçek fiyatı 51,47
  • quote:

Orijinalden alıntı: EGercek

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Kitapyurdu'ndaki İngilizce Harry Potterların fiyatları ne öyle?

Arama yapınca sonuç sayfasında fiyatlar uçuk gözüküyor, ürüne tıklayıp kendi sayfasına yönlenince asıl fiyatlar orda yazıyor ve arama sayfasındaki fiyatlardan yaklaşık 3 kat daha ucuz.
    Örneğin;
    Harry Potter and the Deathly Hallows -- Arama sayfasındaki fiyatı 147,23
    -- Gerçek fiyatı 51,47

Ne saçma bir bug olmuş öyle.
    Yine da yabancı kitaplarda D&R'ın baya daha ucuz olduğunu gördüm.

• 2 hafta önce forumdan amazon kindle keyboard aldım ve 13 günde ilk 4 kitabı bitirdim bu ürün sayesinde, bu aksam 5.kitaba baslayacagım ama
    sirius'un ölecegini bile bile okumak
    pek keyifli olmayacak İlk dört kitap için şunu diyebilirim ki filmler kitapların verdiği zevkin %1ini vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wessaur -- 15 Mayıs 2013; 13:32:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wessaur

Spoiler yediğini spoiler vererek anlatmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accepter le progrès -- 15 Mayıs 2013; 16:21:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz

quote:

Orijinalden alıntı: Wessaur

2 hafta önce forumdan amazon kindle keyboard aldım ve 13 günde ilk 4 kitabı bitirdim bu ürün sayesinde, bu aksam 5.kitaba baslayacagım..............

Spoiler yediğini spoiler vererek anlatmak.

Spoiler vereni direk alıntılayıp suça ortak olmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 14 Mayıs 2013; 21:39:27 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.