Şimdi Ara

Harry Potter hakkında yardım edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben HP kitabını almak istiyorum ama kitabın sayfa renginden dolayı gözüm acayip derecede ağrıyor, kitabın rengi A4 kağıdı beyazında  Harry Potter hakkında yardım edermisiniz

Ben bunun biraz daha krem olanını istiyorum yani normal roman sayfası gibi. Bu kitap eski basım olduğu içinmi böyle, yeni basımda düzelme oldumu. lütfen kitabı okuyanlar cevaplasın. Umarım istediğimi anlatabilmişimdir.

Edit: resim bana ayit değildir, forumda satış yapan başka bir arkadaşındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzyCreek -- 12 Ocak 2015; 23:06:03 >

• dostum anladım seni sayfa rengi beyaz değil biraz daha yumuşak bir renk olsun istiyosun bendeki tüm kitaplara baktım hepsi beyaz malesef.
  • Bendekilerin de hepsi beyaz o yüzden yardımcı olamayacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendekilerin de hepsi beyaz.

Zaten ölüm yadigarları son kitap ve o da beyazsa diğerleri de aynıdır
  • Konuya cevap yazdığınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Mecbur böyle okuyacaz.

• Peki arkadaşlar bişey sorcam siz okurken sizdede ağrı oluyormu. Bende bitek beyaz sayfalarda ağrı oluyor o ağrıda zevkin içine ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzyCreek -- 12 Ocak 2015; 23:07:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by oguz

Peki arkadaşlar bişey sorcam siz okurken sizdede ağrı oluyormu. Bende bitek beyaz sayfalarda ağrı oluyor o ağrıda zevkin içine ediyor.

Ben hiç öyle bir şey olduğunu hatırlamıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O sarılığa alıştığınızdan beyaz farklı geliyor doğru ama herhangi bir ağrı veya yorma yapmamıştı bende de. Okumaya başlayınca görmüyorsunuz zaten onu

• Betax kullanıcısına yanıt
    Hocam bayanmısınız
  • Bence buna da bir zamandan sonra alışacaksınız.
  • Selamlar... Gözünüzde büyük ihtimalle ASTİGMAT var. Beyaza karşı hassasiyet başlamış zaten, normalde hiçbir fark olmaması gerekiyor, göz doktoruna başvurun size gözlük yazacaktır yüzde 90. :)

Bakın bir vesileyle gözlerinizin bozulmaya başladığını öğrendiniz. Bilgisayara telefona televizyona biraz az bakmanızı tavsiye edip kaçayım. :)

Harry Potter serisi bende de var, tamamı beyaz sayfalardan oluşuyor, bahsettiğiniz yumuşak renkte baskısı yok.
  • quote:

Hocam bayanmısınız

Evet buyrun
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Selamlar... Gözünüzde büyük ihtimalle ASTİGMAT var. Beyaza karşı hassasiyet başlamış zaten, normalde hiçbir fark olmaması gerekiyor, göz doktoruna başvurun size gözlük yazacaktır yüzde 90. :)

Bakın bir vesileyle gözlerinizin bozulmaya başladığını öğrendiniz. Bilgisayara telefona televizyona biraz az bakmanızı tavsiye edip kaçayım. :)

Harry Potter serisi bende de var, tamamı beyaz sayfalardan oluşuyor, bahsettiğiniz yumuşak renkte baskısı yok.

Hocam zaten gözümün bozuk olduğunu biliyorum, gözlük takıyorum 2.25 miyop 1.25 astigmat var, ama gözlüğü taksam bile bu değişmiyor yazılar dalgalı dalgalı oluyor okurken

• Numaran ilerlemiştir dostum öyleyse veya gerilemiştir. Doktor bana böyle anlattı belirtileri bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Betax

quote:

Hocam bayanmısınız

Evet buyrun

eski nickinizden dolayı dedim, pardon bağyan.
  • Bendekiler de beyaz.
    Şahsen sarı kağıtlıya hiç rastlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtayd -- 14 Ocak 2015; 16:50:17 >
  • quote:

Peki arkadaşlar bişey sorcam siz okurken sizdede ağrı oluyormu. Bende bitek beyaz sayfalarda ağrı oluyor o ağrıda zevkin içine ediyor.

okuma gözlüğü neden almıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoloTURKSS

quote:

Okuma gözlüğü diye bişey yok. Astigmatlar kitap okuyamadıkları için için gözlük takarlar bunada halk arasında kitap okuma gözlüğü denir normal gözlükle arasında hiçbir fark yoktur.

Soruna gelince ben zaten gözlük takıyorum

• quote:

quote:

quote:

Okuma gözlüğü diye bişey yok. Astigmatlar kitap okuyamadıkları için için gözlük takarlar bunada halk arasında kitap okuma gözlüğü denir normal gözlükle arasında hiçbir fark yoktur.

Bendede astigmat var boşunamı 100 lira verdim gözlüğe 5 liraya pazarda vardı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bendede astigmat var boşunamı 100 lira verdim gözlüğe 5 liraya pazarda vardı

boşuna para vermediniz, 5 liralık gözlükmü olurmuş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.