Şimdi Ara

Harry Potter and the Order of the Phoenix (ÇIKTI) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
663
Cevap
0
Favori
60.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya oyun çıktımı dvd sini bulamadım(cd sini de bulamadım benim için farketmez)oyunu alan arkadaşlar nerden aldıgını söliyebilirmi??
  • oyunu başka alan varmı beyler
  • bence oyunu şimdi alanların korsan bir arkadaşı felan vardır bayağı hızlı bir korsan
  • yaw bi kaç güne kalmaz tüm yerlerde olur artık piyasada korsandan geçilmiyor gerçi orjinalini alsan ocağına incir ağacı dikerbayagı pahalı
  • bide neymiş korsana hayır resmen korsana teşvik ya dvd sini almaya kalksan 90 milyon vardır korsanı bian önce cıksın cok mrk ediorm oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 28 Haziran 2007; 11:53:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: chatnyurur

bide neymiş korsana hayır resmen korsana teşvik ya dvd sini almaya kalksan 90 milyon vardır nezman alıcaz acaba

ewet bence de orjinaller çok pahalı bunun bir ortaya yolunu bulsalar çözüm olur aslındada ;pek yanaşmıyorlar ve ben de korsanları destekliyorum valla ,onlar olmasa biz hiç bir şey alamayız ne oyun ne müzik
  • quote:

Orjinalden alıntı: OsKuR

bugün beşiktaşta bulamadım ya oyunu 40 tane dükkan var hiçbirinde yok

nette yok mu oskur birde özürdilerim
  • Arkadaşlar aral.com.tr de dendiği gibi oyun Türkiye'ye 04.07.2007 tarihinde gelecek yani bir kaç gün daha bekleyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: öyse

quote:

bugün beşiktaşta bulamadım ya oyunu 40 tane dükkan var hiçbirinde yok

nette yok mu oskur birde özürdilerim

özür dilencek bişe yok sorun yok
    nette var mı bilmem zaten kota var olsa da işime yaramaz benim
    beklicez artık bikaç gün dha

• allahh çok sabırsızlanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: melih38

Arkadaşlar aral.com.tr de dendiği gibi oyun Türkiye'ye 04.07.2007 tarihinde gelecek yani bir kaç gün daha bekleyin.

oyun çıktı sen daha 04 de geliyor diyosun internete düştü bile.herkez torrent de indiriyor siz daha bekliyorsunuz.

Allah iyiliğinizi versin
  • YAW ARKADAŞLAAR bu kadar sabırsız olmayın yaw hayret bişi daha oyun çıkalı 1 kaç gün oldu alırsınız elbet sabır sabır
  • quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

quote:

Arkadaşlar aral.com.tr de dendiği gibi oyun Türkiye'ye 04.07.2007 tarihinde gelecek yani bir kaç gün daha bekleyin.

oyun çıktı sen daha 04 de geliyor diyosun internete düştü bile.herkez torrent de indiriyor siz daha bekliyorsunuz.

Allah iyiliğinizi versin

bide o mu çıktı of be amma hızlı gidiyorlar

• quote:

quote:

Allah iyiliğinizi versin

Kusura Bakma ama karşı çıkmak gibi olmasın da seninde internetin kotalı olsaydı sende DVD'sini almak isterdin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih38 -- 29 Haziran 2007; 11:40:48 >

• quote:

quote:

Allah iyiliğinizi versin

kotalı internetle full dvd oyun indirmek ne demek sen biliyo musun ay sonunda fatura bi taraflara kaçıyo da

• quote:

quote:

quote:

Allah iyiliğinizi versin

kotalı internetle full dvd oyun indirmek ne demek sen biliyo musun ay sonunda fatura bi taraflara kaçıyo da

Bende katılıyorum.

• ah ulen kota
  • kotaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: YaK ®

ah ulen kota

ne oldu YaK kotamı doldu
    ozaman pc ni yerden yere vur

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.