Şimdi Ara

Harry Potter and the Order of the Phoenix (ÇIKTI) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
663
Cevap
0
Favori
60.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim adsl kotalı olduğu için indiremem zaten kotasız olsa bile aradaki demolardan zevki çıkıyo zaten oyunun arkadaşlar lütfen internettn riplenmemiş olanlar araya giren demoları bi zhmet msnemden bana yollar mısınız yada yükler misiniz teşekkürler...
  • arkadaşlar cevap bekliyorum aradaki demolar bi dosyanın içinde toplanmış biçimde acaba onu yükliyecek misiniz
  • ya sen gidip yeni bi dvd alsana 4 ytl bişey ne dertli oyun oynuyosun ha
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Kakistos

ne tarz bu oyun.. adventure falan mı.. aksiyon / macera yazıyo künyesinde ama nasıl bi aksiyon bu
    Hem aksiyon hem macera işte. Görevlerde aksiyona girdiğimiz oluyor. Oyunun ilerleyişi ise bir macera.
  • arkadaşlar ben yeni başladım bu pelerini aldıktan sonra ne yapıcaz şu luna görevine kadar bir anlatsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar Öncelikle mrb en başta ben oyunun sonunu getirdim en sevdiğim yerler Dumbledore la oynadığım bölümdü Lord Voldermortla savaştım protego büyüsü yapıyon Kim-Oldugunu-Bilirsine Geri tepmesini saglıyorum yani (kalkan) sonra fred le gheorge yle süpürgeye binmekti ama en cok istediğim quiditc macı olmadıı ee tabi anlatıklarım ps2de mevcut pcde dediğim karakterlerle oynanıyomu bilmiom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CasolinA -- 26 Temmuz 2007; 13:19:16 >
  • ARkadaslar ordunun tamamlanması için bir kişi kaldı ota bu hagridin evinin onunde bir çocuk var çiçek topluyoz galiba beyaz çicek olması lazım

Bu konuda yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordgordon

ARkadaslar ordunun tamamlanması için bir kişi kaldı ota bu hagridin evinin onunde bir çocuk var çiçek topluyoz galiba beyaz çicek olması lazım

Bu konuda yardımcı olurmusunuz

kardes beyaz cicekleri topla sonra profesor spraotun oraya git ordaki kapıdan gir sağtarafta kulaklıgı tak saksıdaki cicegi cıkar sonra tekrar ernie nin yanına git
  • quote:

Orjinalden alıntı: oksan06

selam arkadaslar blkı konuyla ılgısı yok ama oyunu oynuyorum orduyu topladım
    dıyorkı tas oluklara gıt bırturlu tas olukları bulmadım nerde ve ne yapmam gerkeecek
    bırde mc ganagella sekıl degıstırme derslerı yapamadım nasıl olacak oyunu bıtıren varsa yada tam cozum sevınırm saygılar

2.Sorunun Cvb Gizli odaya giderken sağa dönmüceksin dvm edicekin sonra ilerki koridordan sola sap orada 2tane cocuk var onlarla konus okey sonrada mc connogalle git bitti bicim değistirme yapmıyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: korkuludev

arkadaşlar ben yeni başladım bu pelerini aldıktan sonra ne yapıcaz şu luna görevine kadar bir anlatsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Umbridge'nin ofisine gidiceksin , ordan bişey alıyosun sanırım sonra gerigidip çıkartırsın görünmezlik pelerinini yatakhanede..
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Kakistos

ne tarz bu oyun.. adventure falan mı.. aksiyon / macera yazıyo künyesinde ama nasıl bi aksiyon bu oynayan biri anlatabilir mi oyunu biraz ?

hem aksiyon hem macera aslında doğrudur.. kitabın senaryosunu oynuyosun macera diyebiliriz.. aksiyonları da kendine göre ufak şeyler ama çok fazla şey bekleme yani.. kitapları okuduysan eğer onun benzeri aksiyonlar.. ama macera konusunda ben beğendim kitaba göre iyi uyarlamışlar
  • 7. kitapta ölen karakterlere baktım(çünkü eylule kadar sabredemezdim)şok oldum ögrenmemek isteyenler oldugunu düsündüm burda vermek istemedim ama ölen karakterler kadar katilleri de şok edici kitabı bekleyen arkadaşları çok büyük süprizler bekliyor şok olucaksınız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: chatnyurur

7. kitapta ölen karakterlere baktım(çünkü eylule kadar sabredemezdim)şok oldum ögrenmemek isteyenler oldugunu düsündüm burda vermek istemedim ama ölen karakterler kadar katilleri de şok edici kitabı bekleyen arkadaşları çok büyük süprizler bekliyor şok olucaksınız...

bildiğim kadarıyla harry potter ölecektiama bence öldürmezler o zman bu hayri pitir serisinin sonu olurama öldüredebilirler çünkü kitabın yazarı molan bayan ağlamış

• harry ye ne olacagını söylemiyim onu isteyen google dan bulabilr
  • bu arada harry potter oyuncuları filmin galası için istanbula geliolarmış ayrıntılı bilgi aşşagıda:

http://sanat.milliyet.com.tr/detay.asp?id=6605
  • harry hermoni ve rondan daha sahteci olmus oyunda yani görüntü olarak
  • arkadaşlar harry ve arkadaşları bakanlıkta ölüm yiyenlerle dövüşüyorlar mı
  • Arkadaşlar herkese merhaba.Oyunun internetten riplenmiş versiyonunu indirdim.Fakat bi sorunum var.Oyunun%4 üne geldiğinde oyundan atıyor.Acaba sebebi nedir?Nasıl düzeltebilirim?YArdımcı olursanız sevinirim.Buyrun buda hatanın içeriği:
  • oyunu %58 bitirdim şu an sadece Prof.Snape'in görevi kaldı ama napıcağımı bulamadım.. bilenler yardım edebilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin__58

Arkadaşlar herkese merhaba.Oyunun internetten riplenmiş versiyonunu indirdim.Fakat bi sorunum var.Oyunun%4 üne geldiğinde oyundan atıyor.Acaba sebebi nedir?Nasıl düzeltebilirim?YArdımcı olursanız sevinirim.Buyrun buda hatanın içeriği:

silip yeniden yüklemeyi denedin mi eğer denediysen ve hiç bir hata vermeden yüklediyse ripli olan dosyada oyunun gerekli bir parçasını silmişler o zman

Kolay gelsin hüseyin

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.