Şimdi Ara

Harry potter 8 9 10 çikicak mi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler harry potter en sevdigim filmlerden bir tanesi
    Yakinda 8 9 10 falan çikar mi ? bilen varmi ?
    Yada kitaplari falan ?

• Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerelerde Bulunurlar'ın filmi çıkacak. Eğer direk seriye bağlı bir film çıkarsa saçmalık olur. 8.kitap yok çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okur-Yazar

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerelerde Bulunurlar'ın filmi çıkacak. Eğer direk seriye bağlı bir film çıkarsa saçmalık olur. 8.kitap yok çünkü.

+1

• Bu demek oluyo ki o zaman su anda çikmicak ama belki 10 yil sonra falan çikabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalcamuz

Bu demek oluyo ki o zaman su anda çikmicak ama belki 10 yil sonra falan çikabilir ?

• Neyi yanlis anlamisim anlat bakiyim ?
    Adam diyo ki serinin devami çikarsa direk saçmalik olur diyo
    Ama eyer ilk once fantastik canvarlar nelerdir çikarsa atiyorum 5 yil sonrada harry potter 8 in kitabi çikabilir
    Zaten harry potteri yazan kadin ilk basta sadece 1 bolum yapicam demisti ama 8 bolum yapti
    Sonuç olarak ilerde harry potterin devamini yazabilir
  • Madem en sevdiğin film birazcık araştır be arkadaşım bitti kitap nasıl film çekecekler bitti yani harry potter sevgisi patlaması yaşadığım zamanlar kitapta yazmayan şeyleri bile araştırırdım heeey gidi günler facebookta sayfam bile vardı özledim gerçekten su an dolabımda bütün seri duruyor bakıyorum göz doyuruyorum bazen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seri bitti film çekilmez daha ama J.K. Rowling devam ettirirse ,8. kitabı yazarsa neden olmasın. Fikrimi sorarsanız tadında kalmalı her şey umarım böyle bir hata yapmaz
  • Andy Larkin kullanıcısına yanıt
    Bende hastasiyim simdi yeniden 1 den 7 ye kadar izliyorum
    Umarim kucuk bi ihtimal olsada yenisi çikar
  • Simdi arastirdim konusmalarini okudum ve 8 in kitabi çikicakmis 2016 da umari yalan haber degildir
  • Rowling büyük hata yapmış olur kannımca. Tadında kalmalı
  • Valla hata mata umarim çikarir :D
  • Harry Potter dünyası ile ilgili filmler çıkabilir ancak Harry Potter serisinin olay örgüsü devamı niteliğinde çıkmaz bence.
  • başka kitap yok, konusu bu kadardı

• yes
  • İlk ikisini beğenmiştim ben

• J.K. Rowling devam niteliğinde kitap yazabilir ama ne yazıcak ki.Burdan seriyi devam ettirmesi zor gözüküyor.Belki daha önceki olaylarla ilgili bi kitap görebiliriz ama bu da HP 8 olmaz yani.
  • Adam hakli kadin isterse yeni bir hikaye olusturabilir temel hikaye uzerinden . Sonucta hersey para icin . Yapilsa da yine gise rekorlari kirar .

• seriyi hala adam akıllı izlemedim
  • lovekrand kullanıcısına yanıt
    Aynen bencede istese yazar devam ettirir keske ettirse
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.