bu bilindik birşey zaten oyun ilk başladığındada düşüyordu zaten harpyden harpy tüyü sen yeni öğrendin galiba
quote:Orjinalden alıntı: yusuf_1992 bunda bişey yokki doğal bişe hiç görmedinizmi harpyden harpy tüyü çıktığını cikmaz
quote:Orjinalden alıntı: darkswordman quote:Orjinalden alıntı: yusuf_1992 bunda bişey yokki doğal bişe hiç görmedinizmi harpyden harpy tüyü çıktığını cikmaz nasıl cıkmaz ya? kafan mı guzel kardes?
quote:Orjinalden alıntı: darkswordman quote:Orjinalden alıntı: yusuf_1992 bunda bişey yokki doğal bişe hiç görmedinizmi harpyden harpy tüyü çıktığını cikmaz sana çıkmamış olabilir ama bana çok çıktı harpy den oda çıktığını gösteriyor zaten forumdada çoğu kişi bilir çıktığını
quote:Orjinalden alıntı: _retrayt_ bu bilindik birşey zaten oyun ilk başladığındada düşüyordu zaten harpyden harpy tüyü sen yeni öğrendin galiba Ben ilk defa görüyorum
Daha önce HARPY PARTİLERİNDE BİR KAÇ KEZ GÖRDÜM PARTİDEKİ ADAMLARA ÇIKTI.. NORMAL HARPY KESİYORDUK.. ÇIKTI DİYORUZ ÇIKMAZ DİYOSUNUZ ÇIKTI VE DEFALARCA GÖRDÜM..
harpyden feather of harpy queen dusmesı gayet normaldir oyunun sapıttıgı falan yoktur size ilk kez denk gelmiş
quote:Orjinalden alıntı: darkswordman quote:Orjinalden alıntı: yusuf_1992 bunda bişey yokki doğal bişe hiç görmedinizmi harpyden harpy tüyü çıktığını cikmaz sen çok mu biliyon sanıyosunfeather of harpy quenn harpyden de düşer ama çooooooooooooookkkkk küçük bi ihtimal