Şimdi Ara

Harp ve Polis Okullarına Hazırlık Programları [Yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çevremdeki spor salonlarının camlarına Harp ve Polis Okullarına Öğrenci Hazırlanır yazıları görmeye başladım.Spor salonuna giden abilerimden bir ricam var. Gittiğiniz spor salonunda böyle bir program varsa eğer benim için o programın bir kopyasını alabilir misiniz ?

quote:

Bizden istenilenler:
    • Barfikste bükülü kol asılma (Barfiks çubuğunda kendimizi çekiyoruz. o halde bekliyoruz. çene barfiks çubuğunun altına düşmeyecek şekilde)
    • 400 metre koşu (max. 79 saniyede)
    • Mekik (Eller ensede)
    • Koordinasyon testi (55cm çıtaların üzerinden çift ayak aytlayış-yaklaşık on adet-,1 adet düz takla, zigzag koşu, kulplu beygirden 3 atlayış)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fayntenksendyu -- 24 Mayıs 2013; 12:03:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fayntenksendyu

Arkadaşlar çevremdeki spor salonlarının camlarına Harp ve Polis Okullarına Öğrenci Hazırlanır yazıları görmeye başladım.Spor salonuna giden abilerimden bir ricam var. Gittiğiniz spor salonunda böyle bir program varsa eğer benim için o programın bir kopyasını alabilir misiniz ?

Mülakatta sizden beklenen ne onları söylersen ona göre bişey diyebiliriz. Program ulu orta yerde yayınlamazlar ama zaten çokta extreme bi olay değil o programlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

quote:

Arkadaşlar çevremdeki spor salonlarının camlarına Harp ve Polis Okullarına Öğrenci Hazırlanır yazıları görmeye başladım.Spor salonuna giden abilerimden bir ricam var. Gittiğiniz spor salonunda böyle bir program varsa eğer benim için o programın bir kopyasını alabilir misiniz ?

Mülakatta sizden beklenen ne onları söylersen ona göre bişey diyebiliriz. Program ulu orta yerde yayınlamazlar ama zaten çokta extreme bi olay değil o programlar.

tamamdır hocam editledim ilk mesaja

• En çok barfiks zorlar sanırm barfiks çekebiliyormusun?

Subay adayı bi arkadaş vardı 3 barfiks çekmesi lazımdı 1 tane anca çekiyordu. son 8 gün salona gelmiş. Zaman önemli
  • quote:

En çok barfiks zorlar sanırm barfiks çekebiliyormusun?

Subay adayı bi arkadaş vardı 3 barfiks çekmesi lazımdı 1 tane anca çekiyordu. son 8 gün salona gelmiş. Zaman önemli

Hayır fakat sadece koşudan eleme yapılıyor. Diğerlerinden puanlama yapılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

+1 çok çerez elemelerdir 2 kere girdim elemelere çok çok üstünde yapmıştım fazla kasmayin bunları yapamayanlarin harp okulunda yada polis akademisinde işi ne zaten gitsin modacı olsun:))

• quote:

Orijinalden alıntı: ScreamEagles

quote:

quote:

+1 çok çerez elemelerdir 2 kere girdim elemelere çok çok üstünde yapmıştım fazla kasmayin bunları yapamayanlarin harp okulunda yada polis akademisinde işi ne zaten gitsin modacı olsun:))

Çok küçümsemişsin sanki?Bu kadar kolay mı ya?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • barfiks avuç dışarı bakacak şekilde ise zorlayabilir belki.
    avuç bize bakacak şekildeyse banada çok çerez geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

barfiks avuç dışarı bakacak şekilde ise zorlayabilir belki.

benim zamanımda içten tutuş şeklinde idi

• quote:

Orijinalden alıntı: ScreamEagles

quote:

Orijinalden alıntı: car_26

barfiks avuç dışarı bakacak şekilde ise zorlayabilir belki.

benim zamanımda içten tutuş şeklinde idi

sanırım katıldınız mülakatlara.. Genel olarak biraz bahseder misiniz ?
  • UP UP UP
  • EVDE KENDİNDE KONDİSYON YAPABİLİRSİN :). CEVAP İÇİN:

http://forum.donanimhaber.com/m_72849147/tm.htm

FACEBOOKDA P90X GRUBUMUZA BEKLERİM TÜM SORULARINA CEVAP BULURSUN :).https://www.facebook.com/groups/p90xturkiye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.