Şimdi Ara

harman kardon hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yeni uye oldum sıteye fakat haftalardır okuyor ve ıncelıyorum ve dusunmeden gecemedıgım konu su oldu bu kadar ses sıstemlerı hakkında bılgılı olan ınsanlar nasıl olurda bu sekılde bır araya gelır? cok guzel bırsey

ben de kendımce bıraz bısıler bılıyorum ama takıldıgım konular cok kısıtlı bı butceyle harman kardonun 5+1 kolonlarını((hkts 18 yada 11) almak ıstıyorum neden mı harman netlıgınden kalıtesın den oturu yaklasık 1000 tl cıvarı sanıırm buna uygun uygun fıyatlı bı avr ıstıyorum bu konuda bana ne tavsıye edersınız ???

aslında medıa markt ta denon set kurmuslar 1000 tl cıvarına onu alıcaktım ama harmon setı dınleyınce sonra butcemı bıraz arttırıp kolonları harmona cevırme kararı aldım avr olarak bana ne tavsıye edersınız?

mesela kolonlar 80 watt avr cıkısı kac olması lazım gıbı sorularım da var ?

• http://forum.donanimhaber.com/m_20655006/tm.htm

sanırım bu forumda bir şeyler bulabilirsin.Tavsiye gelmezse daha sonra yardımcı olmaya çalışırım.

Hoşgeldin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evosix

selam arkadaslar
    yeni uye oldum sıteye fakat haftalardır okuyor ve ıncelıyorum ve dusunmeden gecemedıgım konu su oldu bu kadar ses sıstemlerı hakkında bılgılı olan ınsanlar nasıl olurda bu sekılde bır araya gelır? cok guzel bırsey

ben de kendımce bıraz bısıler bılıyorum ama takıldıgım konular cok kısıtlı bı butceyle harman kardonun 5+1 kolonlarını((hkts 18 yada 11) almak ıstıyorum neden mı harman netlıgınden kalıtesın den oturu yaklasık 1000 tl cıvarı sanıırm buna uygun uygun fıyatlı bı avr ıstıyorum bu konuda bana ne tavsıye edersınız ???

aslında medıa markt ta denon set kurmuslar 1000 tl cıvarına onu alıcaktım ama harmon setı dınleyınce sonra butcemı bıraz arttırıp kolonları harmona cevırme kararı aldım avr olarak bana ne tavsıye edersınız?

mesela kolonlar 80 watt avr cıkısı kac olması lazım gıbı sorularım da var ?

hk 11 gerçekten çok ii bir 5.1 hop takımı dinlemiş birisi olarak söylüyorum geneldede zaten beğenilir ancak madem avr + hop sistemi kurmak istiyorsunuz ozaman hem sinema hemde müzik olarak faydalanabilirsiniz ama bu hoplarla olmaz bu hk 11 sinema hopları müzik için uygun olmaz stereo 2.0 yani haa benim için farketmez 5.1 olarakta dinlerim yada müzik fazla dinlemem diyorsanız ozaman ayrı bu nedenle denon onkyo yamaha marantz sony piooner avr lerinin 5.1 avr leri var uygun fiyatlı hop olarakta qadral jamo nun ister 5.1 li ister çift olarak satılan hopları var media markta... böyle bir sistem kurarsanız hem sinema hemde nisbeten müzik dinlem şanşı bulabileceğiniz gibi hemde ileriye dönük modüler bir sistem kurma şanşınız olur düşüncesindeyim

benim görüşüm hk11 e göre bir avr li sistem kurarsanız sadece sinema olarak sistem kurmuş olursunuz zaten müzik dinlemeyi düşünmüyosanız bu yazdıklarımın bir anlamı olmaz

kolay gelsin...

• Linkte verilen sistem de muzik dinlerken tatmin etmez mi? Arkadaslar biliyorum dunya kadar benim gibilerin yazdiklsrina cvp veriyorsunuz aynilari cevaplaya cevaplaya sinir oluyorsunuzdur... Ama cahillik iste... Ben hem film hemde muzik dinlemek icin net bir sistem kurmak istiyorum harmani dinledigim icin onu soyledim denonun marktaki sisteminden net geldi ona yoneldim bu aksam yamaha anfi li wharf.. Kolonlu bi set var onu incelicem 10 gundur arastiriyom yaklasik bi 15 gun icinde kurmam gerekli yardimlarinizi bekliyorum. Simdiden tesekkurler
  • Ust limit 2000 dvd player kullanmiicam lcd tv seri 6 32 inc samsung. oda ufak 20 m2 markt ta gordugum playeri kullanmak istiyorum hdd yada usb ile calisan player
  • cvp laya cvp laya kimse sinir olmaz en azından ben olmam elimden geldiğince cvplamaa çalışırım....

anladığım kadarı ile müzikte istiyosunuz sisteminizde yani sistemin kapasitesi kadar müzik dinlemek ve tabiki sinema... onu için kısaca ve öz anlatmak gerekirse 5.1 sistemlerde yani hop olarak müzik dinlenmiyor yani müzikal olarak asla 2.0 ve full range hop gibi asla olmuyor açmak gerekirse yani stereo... onun için sizin şöyle bir sisteme yönelmenizi öneririm madem bütçe max 2000 tl ozaman ilk önce uygun fiyatlı bir 5.1 yada bulabilirseniz 7.1 bir avr denon onkyo yamaha sony pioneer marantz ilk önce bunu alın sonrada hop ları zamanla alırsınız aynı anda ikisini almanız imkansız çünkü nedenide hem müzik hemde sinema istediğiniz için çözüm bu sırf sinema olsaydı hk11 li bir sistem ok ama müzik deyince iş değişiyor haaaa hk11 de müzik dinlemeyi beğeniyosanız ozaman alın siteminizi kurun beklemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuxeses -- 29 Ağustos 2009; 14:18:57 >

• avr olarak yamaha 563 ıyı mıdır?
    ewet hkts 11 ın sesını begendım zaten dınlerken de muzık dıneyerek test ettım ,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    harman kardon / jbl
    16 yıl önce açıldı
    Harman kardon model seçimi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sıstemı bıran once kurmaak ıstıyorum bursa da yasıyorum medıa markt a ancaak dınleye bılıyorum yarın bır daha elektorworde gıdecem orda daa varmıs sanırım bakınıcam

hkts 11 de karar kıldım mıdlerın seslerı ve netlıgı cok hosuma gıttı. bunun yanına avr olarak 2 secenek var???

1. sı avr 137 650 tl ye buldum
    2. si yamaha 563 buda 1050 tl hkts 11 de 1250
    ukalalık gıbı olmasın ama ogrendıgım kadar 137 de hdmı yok ve 5 kanal dıgerı hdmı lı ve 7 kanal
    bu işlerde uyumda onemlı oldugu ıcın sen ne dersın?
    hangı avr benım ısımı gorur?
    buldugum fıyatlar uygun mu?
    hkts 11 hakkındaa okurken bı 8 ohm muhabbetı duydum bunu bu avr ler saglar mı?
  • 7.1 hdmı giriş çıkışlı avr ler 5.1 hdmı g/ç lı avr lere göre daha pahalı ilerde hop ları değiştirmeyi düşünmüyosanızda gereksiz olcak onun için size en uygun 5.1 hdmı g/ç lı 1080i/p max kanal başına80> 100>120 walt 8 ohm luk avr uygun olur denon sony pioneerin marantz ın yamahanın 5.1 hdmı g/ç lı avr lerine bakın derim media ve electroworlde var bulursunuz ayrıca sony mağzalarına bakabilirsiniz str serileride dg de olabilir ama str ler daha ii dir hdmı özelli şu durumda fazlada önemli olmaya bilir playerinizde hd çıkış varsa tv ye verirsiniz sete de opitk yada coaxial bağlıntı yaparsınız dıgıtal bağlantı yapmış olurusunuz kısaca;

1:max rms ses çıkış gücü 80>100>120 walt 8 ohm
    2:5.1 kanal en az 4 tene dıgıtal bağlantı terminali optik yada coax avr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuxeses -- 29 Ağustos 2009; 14:18:00 >
  • poffff

kafam karıstı cok :)

pekı 5+1 optık 2 coax 2 hdmı 2 gırıslı uygun avr ne onerırsın ?

563 te ılerıye donuk sırtım yere gelmıyecek bı avr mı?

bu aksam 563 ıle test etme sansım olacak ole konustuk fırsat bulursam onunla dınlıcem bakalım

bana sole bır sey soyleyebılırsen sevınırım bırde x marka modelle dınle ole karar ver gıbısınden?
    saygılarımla...
    tesekkurler.
  • yamaha avr lerı nın uygun olmasının sebebı nedır?
    kalıte ıle mı alakalı yoksa baska bısıler mı var?

yamaha 563 kullanan var mı hıc?
  • @Evosix
    aslında LG HT303, 304 modelde kafi gelir. o kadar para vermene gerek yok. paranı düşündüm de. bir de apartman da isen.
    Electroworld e gittin mi?
    şu nokta da avr önerisinde Onkyo 707, Yamaha 765, HK 355, Sony STR-DA2400ES vb. seçenekler munasip. yeni teknoloji, özellikler barınmadırmaları sebebiyle...
  • mid. seslerin hoşuna gitmesi doğal. uydular mid ses verir. ve de film kayıtları da öyle. mid çalışan bir sürücünün fullrange sinyal de çalıştırırsak kapasitesi kaldırmayabi,lir.bazı yerlerde falso verebilir.o yüzden müzik ayrı film ayrı değerlendirilir. ama HK setde müzikte bana yeterli diyorsan sorun yok. çünkü sistem çok, beğeni çok.
    yapacağıın tek şey;
    ne istediğini bilmen. çünkü benim karşı tarafı gücüm yettiğince düşünmeye başlarken referansım orası(istediğin) olacaktır. beklentisini, maddiyat ve cesaretini bildiğimden. rahatca düşünürüm. 4 ohm, 8 ohm davası denin durumunda biri için önemli değil.
  • alabiliyorsan yamaha rx-v765,onkyo tx-sr607 ya da denon avr-1910 olabilir.
  • ozman daha arkadaş hiç bişi almamış bütçesine göre çok ii ht sınıfı avr de alabilirhttp://www.sony.com.tr/product/hcs-cinema-surround-kit

yada önerilen avr lerden birisini seçecek yada başka bir altarnatif 5.1 avr bulacak hk ile test etme şansıda bulursa süper olur karar kendisin
  • Saolun arkadaslar ilginiz icin
    bursa electroda hic bisi yok daginik adam akilli malda yok eger ilgilenen arkadslar olursa hk 37 400 tl 27 ise 300 electroworde

bu aksam tekrar dinledim ve hk 11 den vazgectim.
    Bu sekilde ilk sistemim olacak o yuzden cok arastiriyorum
    sizlerin soledigini farketmek icin hk11 ile whadef.. Kolonlari dinleyip karsilastirdim ve hk daha basit geldi
    alternatif ararken yamaha 6060 ile jamo s606 yi dinledim kafama yatti gibi ama dahada emin deilim fiyatlarini arastirmam gerekiyor sizlerin soledigi avr leride incelicem daha cok arastirmam incelemem ve dizlerden yardim almam gerekiyor. Sizler ne detsiniz jamo lu sekilde nasil olur
    avr yi 5+1e dusurduk ama fiyat artti :))

daha cok yolum var;)
  • böyle olmaz işin içinden çıkamazsınız bir yeri yatsa aklınıza bir yeri yatmaz onun için size önerim verdiğim link tekrar bakın ve deneyin birisinden birisi aklınıza yatacaktır diyelimki aldınız evinizde evvela sinema tatını çıkartırnız fenamı olur bunu diğer markalarlada yapabilirsiniz tabiki...ama demek istediğim ilk adım bir atın en azından evde dd ve dts i bi yaşayın keyfine varın ondan sonrada zaten zamanla bu işe başladımı durmazsınız ilerde daha ii sistemlere geçersiniz yani ilk olcak diye çok kasmanıza gerek yok vermiş olduğum linkteki ht sınıfı avr ler bir çok kişi tarafından beğenilir başlangıç için oldukça ii cihazlardır ve diğer compakt sistemlere göre bir çok artıları vardır ama işin sinema kısmını bahsediyorum ama daha öncede dediğiniz gibi 5.1 lede müzik dinlemek sizin için sıkıntı değilse hiç bir sorun olmuyacağı gibi memnun kalcağınız düşüncesindeyim

zamanla neler alınır neler satılır merdivenleri teker teker çıkmata ayrı bir tecrübe olcaktır şimdi ht sınıfı avr sonra str ve hop kombinasyonlu sistemlere geçersiniz

• İlginiz icin tesekkurler arkadaslar cok saolun yardiminiz cok oldu ben secimimi jamo s 606 yamaha htr 6060 avr ve jamo subdan yana yaptim deneme imkanimda oldu simdilik her ihtiyacimi giderecek bi sistem oldugunu dusunuyorum
    yardimlariniz icin tekrar tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.