Şimdi Ara

..HARMAN KARDON AVR 255 ALDIMM....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni aldım daha deniyemedim.deniyip en azından yamaha 361 den sonra nasıl farklar algıladım yazıcam.

• Dostum hayırlı olsun, hk 255 benim de listem de. Nerden ve kaça aldınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nickelx

yeni aldım daha deniyemedim.deniyip en azından yamaha 361 den sonra nasıl farklar algıladım yazıcam.

Hayırlı olsun ama hoparlörleride yenilemek gerekir şimdi
  • nickelx hastalık yayılmaya başladı sende önceden sarıp içiyodun şimdi burundan çekiyorsun ilerde damardan almaya başlarsın altanın dediği gibi yanına bide b&w 255 hayırlı olsun güle güle kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinali35 -- 6 Aralık 2008; 12:02:25 >
  • media marktan 1 tane kalmış açılışta teşhirden kaptım hemen bide garanti 5 taksit olmuş media mark
  • quote:

nickelx Tarih 6 Aralık 2008; 13:02:39
    media marktan 1 tane kalmış açılışta teşhirden kaptım hemen bide garanti 5 taksit olmuş media mark

güle güle kullanasın kardeş,hayırlı olsun.hastalık yayılmaya devam
  • sağolun arkadaşlar bizde orta sınıfa terfi ettik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sayın nickelx, kaça aldınız avr255 i, güncel fiyatını öğrensek ilgilenen arkadaşlara da yardımcı olursunuz ....
  • valla cihazı kurcalıyorum menusü biraz karışık hdmi den monitörüme bağladım ekrandan ayarlıyorum.yamahaya göre cinema dsp si çok az niye koymamışlar anlamadım.gece görüntüsü çok hoş en güzel görüntülü receiver diyebilirim.ama dedigim gibi cihaz üzerinden ayarlar zor yamaha 361 kolaydı. stereo su güzel.gündüz daha iyi test ederim.radyosu yamahadan daha iyi çekiyo ilginç.tizler daha iyi gibi.hatta iyi.
  • hayırlı olsun dostum.. gülegüle kullan..
    tizler iyiyse sorun yok senin için gerçekten en şık tasarımlı avr HK lar.
  • harman kardon yamahada sonra şiir gibi sesi var gerçekten aradıgım ses pc den creative x-fi ses kaertını bile söktüm onboard ses kartına spidif bağladım dedigim gibi yamahanın sesi çok sert bide filimler için daha çok cinema dsp si var ama hk 255 çok iyiama belki yamahanın 1800 ve üstü serileri iyidir hk kadar iyi stereo ses verebilir.
  • dostum hayırlı olsun,yabancı forumlarda hk nin yeni serileri ile ilgili problemlerden bahsediliyordu umarım bunlar yeni firmwareler ile aşılmıştır.
  • EET AMA YENİ FİRMWARE VAR İNDİRDİM SİTESİNDEN AMA KURMADIM NASIL YAPILACAGINI TAM ÇÖZÜYÜM BİDE 45 DAKKA SÜRÜYOMUŞŞ..pc3 bağlantısıyla ilgiliydi çok muhim degil zaten adamların sitesinde var firmware.
  • nickels hayırlı olsun. gule gule guzel gunlerde kullanman dıleklerımle.
  • teşekkürler june sun
  • halen kaça aldığınızı belirtmemişsiniz.
    ya da ben mi kaçırdım
  • hk 255 sony f6000 kolonlarla çok iyi uyum sağladı eğer değiştirirsem jbl es 80 alırım zaten harman bünyesinde jbl uyum sorunu olmaz.
  • Hayırlı olsun arkadaşım.Ben yeni firmware yükledim.45 dakika sürmüyor 20-25 dakikada bitiyor.
  • sagol hassans updatede den sonra degişiklik oldumu bide ne kablosu kullandın
  • quote:

Orjinalden alıntı: nickelx

sagol hassans updatede den sonra degişiklik oldumu bide ne kablosu kullandın

Ps3 sorunları varmış bende olmadığı için denemedim.Ama herhnagi bir değişiklik görmedim.

Kablo olarak standart rs232 kablosu.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.