Şimdi Ara

HARMAN KARDON AVR 155-255-355

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar HARMAN KARDON AVR lerin bu ürünleri yeni mi? 255 ve 355 de yeni nesil ses çözücüleri de mevcut. Fiyatlari da oldukca uygun gibi. Bu ürünleri inceleyen varmi aranizda ?

Aşağıda link mevcuttur

Link

• quote:

Orjinalden alıntı: Omer76

Arkadaşlar HARMAN KARDON AVR lerin bu ürünleri yeni mi? 255 ve 355 de yeni nesil ses çözücüleri de mevcut. Fiyatlari da oldukca uygun gibi. Bu ürünleri inceleyen varmi aranizda ?

Aşağıda link mevcuttur

Link

Bu modelleri ben de dün fark ettim , yeni modeller bakalım ustadlar bu ürünler hakkında ne yorumlar yapacaklar ?

• quote:

Arkadaşlar HARMAN KARDON AVR lerin bu ürünleri yeni mi? 255 ve 355 de yeni nesil ses çözücüleri de mevcut. Fiyatlari da oldukca uygun gibi. Bu ürünleri inceleyen varmi aranizda ?

Aşağıda link mevcuttur

Link

vallaha anladığım kadarıyla 255 onkyo 605, 355 de 705 muhadili gibi duruyor. harman kardon kalitesini tartışmaya gerek yok, ayancıklı sana birçok alternatif çıkıyor, bakalım sonuç ne olacak? merakla bekliyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: amf23

quote:

Aşağıda link mevcuttur

Link

vallaha anladığım kadarıyla 255 onkyo 605, 355 de 705 muhadili gibi duruyor. harman kardon kalitesini tartışmaya gerek yok, ayancıklı sana birçok alternatif çıkıyor, bakalım sonuç ne olacak? merakla bekliyorum...

Kararsızlık çok alternatif olmasından .Yeni Harman Kordonların hdmı leride 1.3 . Üstadların yorumlarını bekleyeceğiz.

• yeni modellerin fiyat ve özelliklerine göre al benileri var
  • Cihazların yeni tasarımıda güzelmiş. Ayrıca DVD'lerde DVD 29,39,49 olarak aynı renk tonunda HDMI 1.3a destekli ve yeni tasarım olarak değişmiş. Yapmış yapacağını yine Harma Kardon. Bakalım Türkiye'de nezaman satışa sunulacak. Gerçi Ben AVR 247 alsam başka istemem. Ama tasarım bir harika olmuş. İnşallah AVR 247 Fiyatı düşer şimdi :)

Harman Kardon DVD 39 :

Harman Kardon AVR 255 :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.mercan -- 25 Eylül 2008; 23:22:53 >

• Bugün sordum bunları fiyat listelerinde mevcut ancak nezaman geleceği belli değil. Ana ithalatı yapan firma daha 47 serisini eritmiş değil. Dolaysıyla biraz süreç uzar. Dolaylı yollardan gelenelrde garanti nasıl olur ona dikkat etmek lazım. Benimde gözüm bunlarda kaldı. Bakalım kısmet.
  • Aslında anlaşılan 55'li seri ithalatçıda var ancak piyasaya sürülmüyor. Nedeni ise 47'li serilerin eritilmesi. 355in fiyatı yaklaşık 2100 ytl gibiydi. Ön sipariş alınıyordu. Ancak ön sipariş alma işlemi durduruldu. Bence yanlış politika
  • Ellerinde yok. Ben sordum. Özellikle sipariş veririsem nezaman gelir dedim. 1 ay sonra ancak dediler. Şuanda ön sipariş alan siteler yetkili ithalatçının verdiği garanti kapsamına giriyormu ona bakmak lazım. Ben şimdi yurtdışından gelen birisine getirtebilirim. Ama garantiye girermi mesela. Buda önemli bir konu. Gözden kaçmamalı. Spotta bulunabilir belki önümüzdeki günlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.mercan -- 15 Mayıs 2008; 13:10:29 >
  • En sonunda, haftaya geliyor XX5'li Harman Kordon'lar.Yalnız görebildiğim kadarıyla F/P ürünü HK 255 piyasaya verilmeyecak. Nedeni konusunda bilgisi olan var mı ?
  • harman kardon cp 55-60-65 bu 3 sistem hakkında bilgisi olan varmı ,türkiyede nerede satılıyor teşekkürler
  • ümraniyede ki media markt de görmüştüm arkadaşlar, harman kardon un çoğu modeli vardı
  • arkadaşlar bu yeni hk 155- 255 modellerinde radyo yokmu?

pöfff ne alaka bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.