Bildirim
Haritalar Ucretlimi ve Bu Monitor Ps3e Uyarmi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: P4ul_
Selam
arastirmama gore harita paketleri ucretliymiz 20$ mi ney hem oyunlar orjinal ona para vercez birde online icin haritami alcaz ve bunun gibi gerekli seyler patch falan
21.5 inch e2250V-PN modeli var hdmi girisli ps3 uyarmi ona HDCP destekliyormu
Oyunlar icin ekstra icerik yani DLC paralidir, fiyati $20 degil degisken $5'e de var $19'a da.
Haritaya verecegin para oyununa gore degisir. MW2 icin para odemen gerekirken, BC2 icin icinden cikan VIP kodu sayesinde para odemene gerek yok simdilik.
Patchler ucretsiz. -
Aldikmi bikere mi alcaz kredi kartsiz alma sansimiz varmi para olayi sadece mw2 icin mi gecerli killzone mod nation uncharted vs -
her oyunun farklı kriterlerde patch leri var bazıları free bazıları paralı
bazı oyunların ıcın VIP kodları yada extra ıcerık kodları bulunur eger sendekı oyunlardada varsa yazarsın psn ye ındırırsın bedava tabı bu kodlar sadece bellı baslı ıcerıkler ıcındır kod olmayanları ucretlı ındırırsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 5 Ağustos 2010; 20:51:25 > -
Tam olayi cozemedim ben cod mw2 alcam online oynamak icin paket falan alcam harita paketi baska aldigim oyunlardada olcak bi orjinal parasi daha gidicek online icin off tek dert orjinal cd olsaymis beterin beteri var gercekten :) -
Su durumu biraz daha ayrintili aciklicak varmi beyler -
böyle bişey yok online oynamak için oyunu almanız yeterlidir ,arkadaşların bahsettiği ekstra içerik yani modern warfare 2yi aldığınızda online oynayabilirsiniz oyunun kendisinde yeterince map var eğer bana yetmiyor veya farklı yerde oynamak istiyorum diyosanız map pack alıyosunuz tüm oyunlar için durum bu kesinlikle zorunlu değil
ekleme :tabi tüm oyunların ek paketleride yok hatta çoğunun yok bu dediğim gibi bunlar online oynamak için gereklilik değil isteğinize bağlı oyun eklenti ve içerikleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fishermanx -- 5 Ağustos 2010; 21:47:45 > -
Herhangi bir oyun aldığında online oynaman için gerekli donanımı da içinde alıyorsun :P Yani standart haritalar vs. Ayrıca ücretli olarak sunulan ekstra haritalar var. Almaya mecbur değilsin tabi satandart haritalarla oynayabilirsin. Ha yok, ben ne var ne yok oyunla ilgili oynamak istiyorum diyorsan ekstra ücreti gözden çıkaracaksın. Bir de yazdığın yazılara nokta virgül falan koyarsan insanlar okuduğunu daha iyi anlayıp yardımcı olabilir... -
Tesekkurler
anladim bu sefer onlar ozel harita almasam normal haritalari yukluyor bende olmayan o sekilde oynarim
kredi kartiyla o ozel dlc dediginiz seyler aliniyor nakit veya banka karti olmaz herhalde.....
konu acmisken 2 sorum olcak
1) LG E2250V-PN model HDMI girisli HDCP
destekliyormu ps3 baglayabilirmiyim
2) pc icin normal usb li kablolu joystickler ps3 ile uyumlumu yoksa ps3un ayrimi kablolu joystickleri
3) mikrofonlu kulakliklarin usb olani vardir herhalde onlar ps3te calisiyormu yoksa bluetooh destekli kablosuz olmakmi zorunda
simdi diyebilirsiniz arastir falan ama arastirdim ama cogu sorularimi tam cevaplamiyor yardim ederseniz sevinirim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X