Şimdi Ara

Harika Photoshop Dersleri %100 Etkili

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Artık photoshop hayatımızın vazgeçizmezleri arasında olduğunu söyleyebiliriz ve çoğu kişi photoshop kullanmasını bilmiyor veya çat pat biliyor ama yapamadıkları şeyler var işte bu yazım tam onlara göre.Sizlere özel bir photoshop dersi hazırladım yeni başlayanlar veya bilenler ama yapadıkları olanlar için çok yararlı olacağını düşünüyorum.İşte photsohop derslerinin olduğu site.

Site: Siteye Git

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahmsen -- 26 Mart 2014; 19:07:44 >

• konu güncel.
  • yararlı konu tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sycosis

yararlı konu tesekkurler

rica ederim.
  • ibrahmsen İ kullanıcısına yanıt
    emeğinize sağlık.
  • Yararlı konu , cok tesekkürler
  • rica ederim.Bu arada derslerdeki videolar youtube üzerinden olduğu için giriş yapamayanlar vardır malum engellendi ama sitede youtube'a giriş için ne yaplması gerektiğini de anlattım oradan bakıp girebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncel sürüm kullanılsaydı daha iyi olmazmıydı ? Çok fark yok değilmi örneğin bir CS6 ile ?
    Anlatım çok iyi ama ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: n3Xtg34r

Güncel sürüm kullanılsaydı daha iyi olmazmıydı ? Çok fark yok değilmi örneğin bir CS6 ile ?
    Anlatım çok iyi ama ..

evet cs6 kullansam daha iyi olurdu ama photoshop'un genel arayüzü yanı sadece extradan bir kaç özellik geliyor.Yeni başlayanlar için bence güzel.
  • Açıkçası karşılaştığım en iyi anlatım . Süper bir çalışma. Yanlız anlatımı yapan bayan arkadaş ama çalışma sizin o nasıl oluyor ?
  • Hocam mail.ru yada yandex diske yükleme imkanınız var mı? Bu arada paylaşım için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailsss

Hocam mail.ru yada yandex diske yükleme imkanınız var mı? Bu arada paylaşım için teşekkürler

videolar çok fazla olduğundan pek zamanım olmuyor ama en kısa zamanda eklemeyi planlıyorum.Ekleyene kadar sitede youtube'a girmenin yolları var oradaki yolları izleyerek videoları kolaylıkla açabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahmsen

quote:

Hocam mail.ru yada yandex diske yükleme imkanınız var mı? Bu arada paylaşım için teşekkürler

videolar çok fazla olduğundan pek zamanım olmuyor ama en kısa zamanda eklemeyi planlıyorum.Ekleyene kadar sitede youtube'a girmenin yolları var oradaki yolları izleyerek videoları kolaylıkla açabilirsiniz.

Hocam evde internet yok iş yerinden bağlanabiliyorum ve burada da youtube, face vb sitelere giriş engelli Fakat mail.ru ve yandex disk paylaşımlarını indirebiliyorum. Ondan dolayı yükleme yapıp yapmayacağınızı sordum

Artık yüklediğiniz zamanı bekleyeceğim :) Teşekkürler paylaşımınız için.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahmsen

quote:

Hocam evde internet yok iş yerinden bağlanabiliyorum ve burada da youtube, face vb sitelere giriş engelli Fakat mail.ru ve yandex disk paylaşımlarını indirebiliyorum. Ondan dolayı yükleme yapıp yapmayacağınızı sordum

Artık yüklediğiniz zamanı bekleyeceğim :) Teşekkürler paylaşımınız için.

hmm anladım en kısa zamanda yüklemeye çalışacağım.

• Youtubeye girebilenleri için öneririm yararı büyük oluyor.
  • Elinize sağlık hocam.
  • rica ederim.
  • Umarım kısa zamanda yandex disk gibi bir yere yükleme yaparsınız, iyi günler :)
  • sitede youtubeye girmenin yolları yazıyor oradan youtubeyi açıp videoları izleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.