Şimdi Ara

HARİKA BİR ANTİVİRÜS PROGRAMI:BİTDEFENDER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bügüne kadar hemen hemen bütün antivirüs programı kullandım ama içlerinde en harikası bit defender cıktı sistem kaynaklarını fazla kullanmayan bir antivirüs programı bedava programlar içindede avast ön plana cıkmaktadır

• bende hemen hemen tümünü kullandım.tercihim kaspersky
  • nedenini söylermisiniz
  • Kaspersky en iyisi bence
  • kullanın ve farkı görün derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingofrepublica

Kaspersky en iyisi bence

iyide arkadaş şu kaspersky i indirecek bi link versana crack i falan bende deneyim bakalım.pm atabilirsin
  • Kaspersky Anti-Virus Lite 4.5:http://www.indirmax.com/program.asp?id=1658
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BitDefender Professional Plus 8:http://www.indirmax.com/program.asp?id=1659

• Ya ben ve Mageji'nin dilinde tüy bitti nod32yi anlatmaktan.Bitdefender harika degildir,harika olan NOD32 dir.bitle pireyle ugrasmayın derim ben.indirin,crackleyin ve gerisini unutun.2 aydır uygun antivirus arıyordum mukemmel olmasa da en cok nod32 yi begendim.En yakın rakibi de pandaydı.2 haftadır gezmedigim warez site kalmadı buna ragmen bir tane zararlı dosya cıkmıyor scanlerde.(scani adaware ve nod32 ile yapıyorum.ikisi de maximum scan seviyesinde)
  • nod32 ile bitdefenderi mukayese ediyor ve nod32 iyi diyorsanız size diyecegim hiçbir şey yok
    antivirüs programından anlamadıgınız belli oluyor kusura bakmayın
  • İyi o zaman ben anlamıyorsam virus konusunda uzman kisilerin yaptıgı testlerden yararlanalım.Virus Bulletin dunyada virusler konusunda en yetkili agızlardan biridir.
    http://www.virusbtn.com/vb100_award/archives/products.xml?bitdefender.xml adresinden bitdefenderın testleri ve sonucları gorunuyor.6 testten kalırken sadece 4 testten gecmis Bitdefender.

http://www.virusbtn.com/vb100_award/archives/products.xml?eset.xml adresinde de NOD32 nin test sonucları var.Bakın bakalım kac testten gecip kacından kalmıs?

Bitdefenderın firması ne kadar iyi bir firmaymıs degil mi arkadaslar.Bize yıllardır en iyi antivirus cozumunu sunuyormus da haberimiz yokmus...

Ayrıca bu testler de sizi tatmin etmediyse Mageji nickli arkadasımızın forumda daha once yazdıgı bir yazıyı aynen yapıstırıyorum:

"bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalim. NOD32 suan dunyadaki tum antivirus programlari arasinda sistemi en az kasan programdir. arkada scaning bile yaparken islemci kullanimi %0-1 arasinda gezer. hele hele norton gibi sistemin anasini aglatan programlar ile hic kiyaslanamaz. program`in az sistem kaynagi kullanmasinin sebebi assamble ile yazilmis olmasidir. insanlara yanlis bilgi vererek farkli yonlendirmeyin. bahsedilen programi kullaniyorum ve belkide simdiye kadar bilgisayarima kurdugum yazilimlar arasinda ram/islemci kullanimi konusunda en mukemmeli diyebilirim.

alinti;

``1997 yılından beri sektörde faaliyetlerini sürdüren Nod32, daha önce saptanamayan virüsleri tespit edecek heuristic teknolojisini ilk olarak pazara tanıtan antivirus programıdır.
    Yeni nesil antivirüs yazılımlarının lideri olarak tanımlanan Nod32, bütün rakip ürünlerini “ In the Wild “ kategorisindeki viruslerin tespitleri ve uygulama dosyalarının taranma hızı konusunda üstün performansıyla geçmektedir,
    ayrıca bunu yaparken diğer yazılımlara oranla çok daha az sistem kaynağı kullanmaktadır. Nod32, Virus Bulletin tarafından “ In the Wild” kategorisinde test için yayımlanan hiç bir virusü kaçırmadan tespit edebilen tek antivirus ürünüdür.

NOD32 Antivirus kullanmış olduğu gelişmiş teknolojisi sayesinde bilgisayarınızı gelebilecek tüm saldırılardan korur, Microsoft Windows 95 / 98 / ME / NT / 2000 / XP, UNIX işletim sistemleri ve bilinen mail sunucuları üzerinde çalışmaktadır.

Rakiplerine göre 50 kat daha fazla çalışabildiği için dünyadaki en hızlı tek antivirus yazılımı seçilen Nod32 tüm bunları yaparken sisteminizi asla yavaşlatmıyor.

Dell’in 725N ve 775N Network Attached Storage (NAS) ürünlerinin antivirüs koruması için seçtiği NOD32 Antivirüs Sistemi, saniyede beş milyon kb’lik tarama hızı ve endüstrinin önde gelen algılama oranı performansına sahip olup, Microsoft Product Release Service, NOD32 Antivirus Yazılımlarını önsürüm testlerinde terabyte'lık veri taramasında kullanmıştır. ``"

Dostum mursoy06 sen kullan guzelce antivirusunu,ama sadece kendi begeninle-kendi bilgilerinle insanlara antivirus programı onerip onları yanıltma.

• su anda dunya dakı en ıyı antivırus arama motoru kaspersky tarafından yapılmaktadır
    bu arama motorunu en ıyı tunning yaparak kullanan nod32 dir
    ve bu soyledıklerım tum dunya tarafından kabul edılmektedır
    bunca seyın ardından bitdefender dersenız sasarım
  • Diyorlar abi,ne yapalım...
  • bakin her antivirus tam anlami ile mukemmel degildir. bir antivirusun dunyadaki butun virusleri bulabilmesi ve temizlemesi diye bir sey yok olamazda zaten. ama bir yazilim insanlar tarafindan kullanilacaksa sistemi minumum oranda mesgul etmesi ve isini ters orantili olarak iyi yapmasi beklenir. nod32 de bunu vaad ediyor ve dediginide yapiyor.
  • NOD32 benim de tercihimdir...
    Diğerleri fısss
  • Yav mageji bir antivirusun virus kacırmaması imkansızdır diyorsun ama nod32 virusbulletinde virus kacırmayan tek program yıllardır.buna ne diyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: arabian night

Yav mageji bir antivirusun virus kacırmaması imkansızdır diyorsun ama nod32 virusbulletinde virus kacırmayan tek program yıllardır.buna ne diyorsun?
    evet imkansiz. cunku yazilim sektorunde kusurusuz bir program yoktur. herkesin guvenli olarak gordugu Linux`un bile bir yigin kusuru var. Ama uzerine gidilmiyo. dunyada yapilan istatistiksel calismaya gore Linux altinda calisan 4000 adet aktif virus tespit edilmis. W32 yani Windows Platformunda calisan ise 100000 adet Aktif virus belirlenmis. bunun sebebi Linux`un guvenli oldugundan degil virus yazan kesimin daha cok windows platform`unu irdelemesinden kaynaklaniyo. Cunku dunyadaki bilgisayar sayisi ve kullanim orani dusunuldugunde Microsoft`un yuzdesi Linux kullanim yuzdesinden daglar kadar cok ve yuksek. Yani sen bir coder olsan hangisi icin virus yazardin? 100 kisiden 90 tane windows kullanicisinami yoksa 10 tane linux kullanicisinami? sektorel bazda bakarsaniz tabiki windows kullananlar risk altinda.
    bu bir ornekdi. bu ornekler cogaltilabilir. bir laf vardir.

bilgisayarinizi virusden korumak istiyorsaniz internetin kablosunu kesin!

fakat nod32 her zaman benimde tercihim. cunku bu antivirusun heuristics yetenegi mukemmeldir. ama suan ben bu satirlari yazarken bile yeni virusler turuyor yeni exploitler yaziliyor. bunun sonu yok olmayacakta. cunku bu bir sektor. virusler olacak ki antivirusler kendini gelistirsin. tamamen kusurusuz bir antivirus olsaydi iki sektorden biri cokerdi. sonucta insanlar tercih yapar ve kendine en uygun yazilimi secer. benim tercihim nod32 nedenleri ise acik
    kullanmaniz
    yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mageji -- 22 Ekim 2004, 1:17:35 >

• kaspersky ye güvenimi bozamazsınız niyemi msblast varya solucan dğnyada adı yokken baktım bilg bağırıyor virüz virüs diye neyse baktık ettik silmiş ve adını yazıyor ve bi daha uğramadı bana daha adı meşhur oldu şimdi ben öpmiimi kasperskymi
  • ben sıze bariz bir ornek vereyım
    en basıtınden office programlarını kullanalım
    outlook, excell programlarını norton kullanırken acın ve sure tutun
    aynı ıslemı nod32 ıle yapın
    emınım kı farka sasıracaksınız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.