Şimdi Ara

Harici Ses Kartının Getirisi Ne Olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Creative Sound Blaster 5.1 PCI düşünüyorum 30-40tl bişe ne dersiniz getirisi ne olur ?

Orijinalden alıntı: coolFX

Creative Sound Blaster 5.1 PCI düşünüyorum 30-40tl bişe ne dersiniz getirisi ne olur ?

iyi olur ses kartları herzaman onboard a göre en azından bir adım öndedir... ben bahsettiğiniz ses kartını kullanıyorum ve son derece memnunum ama şöyle yapabilirsiniz önce zaten ses sisteminizin iyi olması lazım en azından ortalama bir pc speakeri olması lazım logi creative edifier gibi... kaliteli medialarınızın olması lazım film müzik.... size tavsiyem elinizdeki en kaliteli medialarla bol bol dinleti yapın en az bir hafta aynı şeyleri test amaçlı dinleyin kulağıızda yer etsin sonra ses katını alın gerekli ayarlamaları yapın ve tekrar o dinlediklerinizi dinleyin farlı göreceksiniz
    TV:LG 50pb690-Luxor 40L600D-vivibright f-30/UYDU:Digitürk Humax DCR HM-9504HD-Tivibu Vestel S7830/MP: Xiaomi mi box s4-k/AVR:SONY STR DH-550/HOPARLÖR:MAGNAT 102,252,800-SONY sa-w2500-/TELEFON:General Mobile 20/AĞ:TP-Link wd9970

• quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

quote:

Orijinalden alıntı: coolFX

Creative Sound Blaster 5.1 PCI düşünüyorum 30-40tl bişe ne dersiniz getirisi ne olur ?

iyi olur ses kartları herzaman onboard a göre en azından bir adım öndedir... ben bahsettiğiniz ses kartını kullanıyorum ve son derece memnunum ama şöyle yapabilirsiniz önce zaten ses sisteminizin iyi olması lazım en azından ortalama bir pc speakeri olması lazım logi creative edifier gibi... kaliteli medialarınızın olması lazım film müzik.... size tavsiyem elinizdeki en kaliteli medialarla bol bol dinleti yapın en az bir hafta aynı şeyleri test amaçlı dinleyin kulağıızda yer etsin sonra ses katını alın gerekli ayarlamaları yapın ve tekrar o dinlediklerinizi dinleyin farlı göreceksiniz

Bende öyle düşünüyordum zaten sürekli müzik dinleniyor haliyse ses kartını alıncada dinlicem Creative Logitech Edifer zaten bu işin kralları,aldığın ses kartının hakkını verecek medialarda şart tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

anakartınıza şöyle uzaktan bakınca ses sistemine gerek yok diye düşünüyorum..
    anakartınızda doğal destek var..

daha kaliteli bir ses için düşünmüştüm destek değilde...
    şimdi sen iyi bir ses isterim dersen o ayrı 30-40 tl lik kartla olmaz arkadaşın dediği gibi anca bir adım önde olur ki o parayı vermen fuzili masraftan başka bir şey olmaz..iyi bir kart ardından iyi bir ses sistemi lazım ki o zamanda sana bütçeni sormamız gerek...

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

eğer medya ağırlı bir kullanımın varsa ve gerçekten ses senin için önemliyse tabiiki ses kartı lazım ama 30-40 tl lik kartın geitirisi nedir diye sormuşdun.cevapta ona yönelik geldi...
    şimdi sen iyi bir ses isterim dersen o ayrı 30-40 tl lik kartla olmaz arkadaşın dediği gibi anca bir adım önde olur ki o parayı vermen fuzili masraftan başka bir şey olmaz..iyi bir kart ardından iyi bir ses sistemi lazım ki o zamanda sana bütçeni sormamız gerek...

herşeyden önce öyle home theatre 5.1 gamer sistem gibi hedefim yok onlar lüks e kaçan şeyler benim konumum için,stereo speaker için ses kartı nın faydası asıl soru bu cevabıda zaten arkadas verdi,yorumlar için teşekkürler herkese iyi forumlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi pci ekran kartı nedir?
    25 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 300-400 TL değerin de bir anakartımız var diyelim, ayrıca 7.1 destekli kulaklık aldık, ses kartı o zaman da gerekir mi? (Hoparlör kullanılmayacak, sadece kulaklık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4AE4C4F1E -- 12 Ağustos 2012; 0:48:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farques

300-400 TL değerin de bir anakartımız var diyelim, ayrıca 7.1 destekli kulaklık aldık, ses kartı o zaman da gerekir mi? (Hoparlör kullanılmayacak, sadece kulaklık)

Bildiğim kadarıyla sadece özel anakartlarda özel ses kartları kullanılıyor 300-400tl olarak olabilirde olamazda anakartınızın marka modelinin özelliklerini kendi sitesinde bulabilirsiniz orda tüm desteker yazar,gerekmez fakat kalitede bi adım fark edebilir
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.