Şimdi Ara

Harici HDD ye Windows Kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
16.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Harici Hdd me windowsu kurduğum zaman hata veriyor. Nasıl kurabilirim ?

• BELLEKLERE İŞLETİM SİSTEMİ KURMA
    Cebinizdeki Windows
    http://www.thgtr.com/howto/20050916/index.html

İlkyardım çubuğu
    chip online
    İlkyardım çubuğu
    http://www.chip.com.tr/konu.asp?id=1527

• eğer harici harddisk'e işletim sistemi kurmak istiyorsan mojopac'i tavsiye ederim. İstediğin her türlü taşınabilir hdd'e , flash bellek'e, hatta ipod'a bile kurulum yapabiliyorsun.

MOJOPAC
  • dahili hdd bozulduğunda usb hdd bu programla windows açabilirmi ?
  • hayır önceden usb HDD ye kurman lazım kurduysan ve çalışıyorsa yada 2. sanal olmayan HDD ne windows kurar bozulan hdd yada virüs bulaşan açabilirsin ama dosyaları alman zor ve zahmetli chkdsk yaparsın 1. HDD ye ve denesin çalıştırmayı olmadı windoesu 1. HDDye kurarsın ama D: diye sanal disk oluşturup D. ye kurki bilgilerin gitmesin
  • bu mojopac ın full surumu yokmu arkadaslar acil lazım yardımcı olursanız cok makbule gececek şimdiden t.e :S
  • LAPTOP umun adminastratörden (şifresiz kullanıcı oturumundan) C sürücüsünde kısıtlama yaptım ve disk NTFS yazısıyla görünmeye başladı ve tıkladığımda erişim engellendi uyarısını almaya başladım daha sonra şifreli olan normal oturuma geçtim orda denedim C sürücüsüne girmeyi ve içeriğe ulaşamadım. adres satırına C:/klasör adı yazdığımda klasörlere ulaşıyordum ama kopyalama yetkisi yoktu sağ tık güvenlik sekmesinden herşeye tam denetim vermeme rağmen yine olmadı en son güvenli moddan girip C:/ ye sağ tık sahipliği al dedim sonra win7 ime normal girdiğimde yine sonuç alamadım ve oturumu kapat dediğimde bilgisayar kilitlendi ve 6 sn güç düğmesine basılı tutup kapattım ve kapatış o kapatış bir daha da açılmadı windows. Açıyorum ve boot verip hdd hatası veriyor mavi bi ekran bi anlığına görünüp başa sarıyor onarmamı öneriyor onar dediğimde onaramıyor yine başa dönüyor.ne normal ne ağ destekli ne de cmd destekli güvenli modların hiçbirinden girilmiyor. diskim C ve D ama D de recovery var sadece, C deki bazı belgelerimi kurtarmak istiyorum harici hdd me.

sorum şu normalde kısıtladığım için kopyalayamıyordum. harici harddiskime win7 kursam (arkadaşta laptop umun aynısı var oradan yapabilirim işlemleri) laptop umdaki sabit harddiski bios tan harici göstersem hem onarıp hem de verileri alma şansım var mı? yine kopyalayamama gibi bir ihtimal var mı?

hariciye win7 kurmayı düşünmemin nedeni garantisi devam ettiğinden harddiski sökmek istememem, format atmadan verileri kurtardıktan sonra formata da tamam derim fakat format windows un açılmama sorununu giderir mi?

sizce düşündüğüm yol işe yarar mı bu konuda tecrübesi olan arkadaşların fikirlerini bekliyorum düşündüğüm yolu yapan var mı ne gibi olumsuzluklarla karşılaşma ihtimalim var? şimdiden teşekkürler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.