Şimdi Ara

Harici hdd e sata ile ilgili bir sorun(ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Üstadlarım bu gün seagate blackarmor esata ws 1tb harici hdd aldım.Eve geldim ve direk esata kablosu ile bilgisayara bağlayıp ardından güç adaptörünü taktım ve bilgisayarı açtım.Bilgisayar ilk açılırken bios ekranında hdd yi görüyor press ctrl+j raid driver filan diyor.Her neyse bilgisayar açıldıktan sonra masaüstünde harici hdd yi görmüyor bilgisayar.Ama hdd nin ışığı yanıyor.Esata kablosunu çıkarttığımda ışığı sönüyor.Ben de esata kablosu ile bilgisayar görmeyince usb kablosunu takayım dedim usp de gayet güzel görüyor.Ama atacağım arşiv yaklaşık 400gb usb ile uğraşamam.Üstadlarım ben bilgisayarıma esata kablosu ile nasıl gördüreceğim bu hdd yi nolur yardım edin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red alert2 -- 11 Nisan 2010; 14:33:33 >

• anakartınızın cd sındeki sata suruculerını ve chıpset suruculerını yukleyıp deneyın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 11 Nisan 2010; 15:50:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

anakartınızın cd sındeki sata suruculerını ve chıpset suruculerını yukleyıp deneyın

Teşekkürler hocam oldu sonunda
    Ama esata ile daha hızlı atmasını bekliyordum neden bu kadar yavaş oldu anlayamadım 20gb ı 8dk da attı.
  • teorık olarak e sata daha hızlıdır ama harıcı hdd nın ıcındekı dıskın aktarım hızı bellı ne sekılde baglarsanız baglayın hdd nın aktarım hızı gecerlı olacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici HDD ve USB farkı nedir?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.