Şimdi Ara

HARİCİ HDD DOSYA TAŞIMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Verbatim 750GB Store'n Go Harici Hdd sahibiyim. İçine ne bir şey atabiliyorum ne bir şey alabiliyorum. Denediğimde ilk 3 saniye gayet normal atıyor sonra bilgisayardan kablosu çıkmış sesi veriyor ama ışığı hala yanıyor. Biçimlendirdim başarılı bir şekilde her şeyi yaptım ama hala aynı. Kasamın güç kaynağının yetersiz geldiğini söylüyorlar ama bilemiyorum veya kasamın USB'leri bozulmuş olabilir ama ön paneldeki sırf kasaya ait olan USB girişlerinde de , anakarta ait olan USB girişlerinde de aynı problemi yaşıyorum. Telefona veya tablete dosya atarken hiçbir sıkıntı olmuyor ayrıca. Bütün USB aygıtlarım ( klavye,mouse,hoparlör,kamera vs.) gayet iyi çalışıyor. Sadece HDD'de problem var. Başka bilgisayarlarda HDD'm gayet normal çalışıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Nasıl bu illetten kurtulacağım ???

EDIT: HDD içindeki setup dosyalarını kurarken 1 saat bile alsa kopma olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi concortt -- 3 Ağustos 2014; 12:56:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: concortt

Verbatim 750GB Store'n Go Harici Hdd sahibiyim. İçine ne bir şey atabiliyorum ne bir şey alabiliyorum. Denediğimde ilk 3 saniye gayet normal atıyor sonra bilgisayardan kablosu çıkmış sesi veriyor ama ışığı hala yanıyor. Biçimlendirdim başarılı bir şekilde her şeyi yaptım ama hala aynı. Kasamın güç kaynağının yetersiz geldiğini söylüyorlar ama bilemiyorum veya kasamın USB'leri bozulmuş olabilir ama ön paneldeki sırf kasaya ait olan USB girişlerinde de , anakarta ait olan USB girişlerinde de aynı problemi yaşıyorum. Telefona veya tablete dosya atarken hiçbir sıkıntı olmuyor ayrıca. Bütün USB aygıtlarım ( klavye,mouse,hoparlör,kamera vs.) gayet iyi çalışıyor. Sadece HDD'de problem var. Başka bilgisayarlarda HDD'm gayet normal çalışıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Nasıl bu illetten kurtulacağım ???

harbi o psu o sisteme olmamış.
    ama psu yetmemesini anlamak için 2 tane usb girişli alet takın ikiside çalışıyorsa psu yetiyordur.
    virüs olabilir. norton 360 kurun(güncellemesini yapın yoksa 300 gün önceki sürümle geliyor) tarama yapın

• oguz298 kullanıcısına yanıt
    6 usb girişinin 1 i boş sadece ve gayet yeterli çalışıyor hiçbir sorun yok :D Tüm usb leri söküyorum sadece KLAVYE/MOUSE kalıyor yine aynı. HDD problem. Zaten ekran kartım 60-80W bir şey tüketiyor. Sırf o yüzden Nvidia aldım. Şimdi norton 360 yüklüyorum. Format da attım ama . Diskleri sıfırlayıp birleştirdim . (Sildim yani) Sonra tekrar yerel disk C:, D: oluşturdum. Virüs olmaması lazım. Yine de yüklüyorum norton360'ı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: concortt

6 usb girişinin 1 i boş sadece ve gayet yeterli çalışıyor hiçbir sorun yok :D Tüm usb leri söküyorum sadece KLAVYE/MOUSE kalıyor yine aynı. HDD problem. Zaten ekran kartım 60-80W bir şey tüketiyor. Sırf o yüzden Nvidia aldım. Şimdi norton 360 yüklüyorum. Format da attım ama . Diskleri sıfırlayıp birleştirdim . (Sildim yani) Sonra tekrar yerel disk C:, D: oluşturdum. Virüs olmaması lazım. Yine de yüklüyorum norton360'ı.

peki anakartın chipset driverleri kurulumu? virüs ihtimali düşük ama norton kurulu kalsın işe yarar :D
  • oguz298 kullanıcısına yanıt
    Tüm driverlar yüklü , kurulu. Anakartın içinden çıkan cd + güncellemeleriyle kurulu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici Hdd kutusu sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Harici disk veri kopyalama sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.