Şimdi Ara

Harici hdd'deki verileri açamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar daha önce hariciyi donanımı kaldır demeden çekince biçimlendirmeden açmıyordu.içindeki verilerim önemliydi o hatayı çözdüm fakat şimdide haricide dosyaları görebiliyorum.kopyalamıyor,taşımıyor(kopya için hazırlanıyor diyor sonra kapanıyor)içindeki resmi yada müziği tıkladıgımda bekliyor sonra yanıt vermiyor.ne yapmalıyım çok önemli belgelerim var içinde

• Teracopy gibi kopyalama programlarıyla dene.(Pek yararı olmaz gibi ama denemekte yarar var) Birde HDD takılı iken dosyaları açamıyorsan büyük ihtimalle zarar görmüş bozulmuştur.
  • HDD'nin garantisi var mı? Yoksa HDD'yi SATA olarak bağlayın.

Ayrıca Windows Logo + R > cmd > chkdsk /r X: ( X:, sizin harici HDD'nizin birimidir. ) taramayı gerçekleştirin ve o şekilde yeniden deneyin. Bunun haricinde garantisi varsa farklı bir USB kablosu ile sökemeyeceğiniz için deneyin.

Tüm bunlar işe yaramadığı takdirde Recovery My Files adlı yazılımı size önereceğim, bu yazılım aracılığıyla H/HDD'nizi taratınız.

http://forum.donanimhaber.com/m_4086114/tm.htm
  • Denemediysen başka bir pc de dene.Eğer ondada olmazsa sorun HDD'dir.O zaman makedonn dediğini yapmalısın oda olmazsa bir teknik servis'e götür.Onlar düzeltebilir belki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.