Şimdi Ara

Harici Harddisk yardımı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle yardımınız için teşekkür ederim... 2 TB'lık harici hard diskim var. PC'ye bağladığım zaman hard disk dönüyor ve aygıt yöneticisi hard diski görüyor ama bir türlü açılmıyor... acil yardım lütfen.... HİTACHİ TOURO DESK PRO....

Asus P7P55D-E Anakart , İ5 760 2.8 Ghz işlemci , Kingston 8 Gb CL9 1600 Mhz. XMP Ram , Sapphire HD 6850 Ekran Kartı , Seasonic M12 620 Watt PSU , Cooler Master Hyper 212 Soğutucu , WD 500 Gb Sata-3 Hard Disk.....
  • hard disiki farklı bir bilgisayarda deneyin aynı sorun varsa diskiniz arızalıdır. Farklı bir bilgisayarda sorunsuz çalışıyorsa o zaman yardımcı olmaya çalışırım
    Asus P7P55D-E Anakart , İ5 760 2.8 Ghz işlemci , Kingston 8 Gb CL9 1600 Mhz. XMP Ram , Sapphire HD 6850 Ekran Kartı , Seasonic M12 620 Watt PSU , Cooler Master Hyper 212 Soğutucu , WD 500 Gb Sata-3 Hard Disk.....
  • harddisk tamirini siz yapamazsınız.
    harddiskinizi pc ye takın. Bilgisayarım üzerinde sağ tık yapıp Yönet - Depolama- Disk yönetimini tıklayın. Burada bu disk gözüküyorsa bu diskin üzerinde sağ tık yapın ve biçimlendirmeyi deneyin bakalım.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.