Şimdi Ara

harici harddisk in kafa atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

diskin içindeki bilgilere ihtiyacım var görebiliyorum ama çok yavaş ilerliyor ve takılmalar oluyor. konuyla ilgili yardımcı olabilecek bir arkadaş var mıdır?

• Kafa attığını nasıl anladınız acaba?
  • kafa atma cıddı bır problemdır. dısktekı okunabılen bolumlerı cıddı anlamda zarar verir ımkanın var ıse yavasta olsa verılerını al sonra dısk çöp. verılerın cok kıymetlı ıse fazla kurcalamadan işin ehli birine diskini teslim et ama bilki data kurtarma işleri cok pahalıdır ve her zaman tam başarılı olmazlar
  • kesinlikle o hdd yi kullanma bir ömür bilgilerine elveda dersin işin uzmanları onu havasız yerde içini açacak ve verileri alacak bu iş için en az 1000$ dolar lazım çok fazla zahmetli iştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarbarosTUGRUL

kafa atma cıddı bır problemdır. dısktekı okunabılen bolumlerı cıddı anlamda zarar verir ımkanın var ıse yavasta olsa verılerını al sonra dısk çöp. verılerın cok kıymetlı ıse fazla kurcalamadan işin ehli birine diskini teslim et ama bilki data kurtarma işleri cok pahalıdır ve her zaman tam başarılı olmazlar

quote:

Orijinalden alıntı: KralCocuk44

kesinlikle o hdd yi kullanma bir ömür bilgilerine elveda dersin işin uzmanları onu havasız yerde içini açacak ve verileri alacak bu iş için en az 1000$ dolar lazım çok fazla zahmetli iştir

Hala bu kadar pahalıya mı yapıyorlar bu işi.

quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Kafa attığını nasıl anladınız acaba?

daha öncden de çok yaşamıştım ondan biliyorum. diski takıyorum verileri yavaş gösteriyor yada takılıyor birde ara ara takılma sesini duyuyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.