diskin içindeki bilgilere ihtiyacım var görebiliyorum ama çok yavaş ilerliyor ve takılmalar oluyor. konuyla ilgili yardımcı olabilecek bir arkadaş var mıdır?
Kafa attığını nasıl anladınız acaba?
kafa atma cıddı bır problemdır. dısktekı okunabılen bolumlerı cıddı anlamda zarar verir ımkanın var ıse yavasta olsa verılerını al sonra dısk çöp. verılerın cok kıymetlı ıse fazla kurcalamadan işin ehli birine diskini teslim et ama bilki data kurtarma işleri cok pahalıdır ve her zaman tam başarılı olmazlar
kesinlikle o hdd yi kullanma bir ömür bilgilerine elveda dersin işin uzmanları onu havasız yerde içini açacak ve verileri alacak bu iş için en az 1000$ dolar lazım çok fazla zahmetli iştir
quote:
Orijinalden alıntı: BarbarosTUGRUL
kafa atma cıddı bır problemdır. dısktekı okunabılen bolumlerı cıddı anlamda zarar verir ımkanın var ıse yavasta olsa verılerını al sonra dısk çöp. verılerın cok kıymetlı ıse fazla kurcalamadan işin ehli birine diskini teslim et ama bilki data kurtarma işleri cok pahalıdır ve her zaman tam başarılı olmazlar
quote:
Orijinalden alıntı: KralCocuk44
kesinlikle o hdd yi kullanma bir ömür bilgilerine elveda dersin işin uzmanları onu havasız yerde içini açacak ve verileri alacak bu iş için en az 1000$ dolar lazım çok fazla zahmetli iştir
Hala bu kadar pahalıya mı yapıyorlar bu işi.
quote:
Orijinalden alıntı: KillForYou!
Kafa attığını nasıl anladınız acaba?
daha öncden de çok yaşamıştım ondan biliyorum. diski takıyorum verileri yavaş gösteriyor yada takılıyor birde ara ara takılma sesini duyuyorum.