Şimdi Ara

Harici Diskimin İçindekiler Gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar.4 gün sonra dün bilgisayarımı dinlenmesi için kapattım.Bugün sabah açarken harici harddisk bağlı olduğundan BIOS ortamında takılı kaldı.Mecburen hard diski çıkartıp yeniden başlatttım bilgisayarımı.Bilgisayarım açıldı fakat harici diskimi görmüyordu.Yaklaşık 1 saat uğraştım göstermek için.Şu an görse de içi boş gözüküyor.Özelliklerden baktığımda ise hem boş hem kullanılan alan 0 bayt olarak gözüküyor ayrıca dosya sistemi olarak da RAW gözüküyor.Bunu nasıl düzeltebilirim?Yardımcı olursanız sevinirim.

• Başka bir bilgisayarda denedin mi?
  • hddnin içine girebiliyorsan Araçlar>Klasör seçenekleri>Görünüm>Gizli Dosya ve Klasörleri Göster>Uygula>Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle>işaretini kaldır>uygula>tamam .

Yap bakalım sorun çözülecekmi sanırsam autorun yada almanah virusu bulaşmış olabilir.
  • Uyguladım yine içinde hiç bir şey gözükmüyor.
  • peki klasör seçeneklerine girdiğinde yine aynı ayarlara gerimi dönüyor ? hdd nin içine herhangi birşey kopyalamayı dene.
  • Kopyalanmıyor da.Yani hayalet gibi bir şey.Eski ayarlara ben çevirene kadar da dönmüyor.
  • kopyalanmıyorsa dostum sen en iyisi bir garantiye gönder. yada forumda bir araştırma yap olmadı finaldata ile kurtarmaya çalış.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim.Umarım başkaları da senin kadar yardımcı olmaya çalışır.
  • rica ederim dostum olmadıysa birde hdd nin usb kablosunu değiştirmeyi dene piyasada 150v lik usb 2.0 kablolar var birde öyle dene.
  • Harici disk gücünü adaptörle prizden alıyor zaten.Ayrıca içinde 700 GB veri var.Yani en azından çalışır hale gelmeli harici disk çünkü bilgisayarım 160 GB:D
  • dostum usbli harici disk dedin bende sana usb 2.0 kablo önerdim bir yanlış anlaşılmamı var ? birde 150 v usb kablonun modelidir volt diye yanlış anlaşılmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 4 Mayıs 2009; 18:08:21 >
  • 150 v'lik yazmışsın ya.Volt demek istemedin mi?Eğer istemediysen evet yanlış anlaşılma olmuş,ama istediysen olmamış.Çünkü harici diskin 2 tane kablosu var.Birisi güç için adaptör diğeri de bilgisayara bağlanmak için USB kablosu.
  • hah ben onu demek istedim dostum ver hdd ye 150 voltu havaya uçsun :)) usb kablona bak 50v 80v 100 v yada olmadı 150v yazar usb 2.0 kablo ile denemek istedim yani senin anlayacağın adaptörle ilgili bişi demedim.

Harici Diskimin İçindekiler Gözükmüyor

üzerinde küçük yazılarla 2.0 usb cable 100v vs yazılar yazar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 4 Mayıs 2009; 18:16:14 >
  • Sabahtan beri çalışmayan alet 5 dakika önce benim hiç bir şey yapmama rağmen çalıştı:)
  • vaybe o kadar yazıyı boşamı yazdım
  • Mesaj sayın arttı çaktırma:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrcn[KAL]

Mesaj sayın arttı çaktırma:D

seninde seninde ama bu zamanı başka arkadaşlara yardım için kullanabilirdikde neyse senin sorun çözüldüya neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 4 Mayıs 2009; 18:37:42 >
  • bendede iomega harddiskte aynı durum oluyor. hdd usb 2.0 girişte devamlı takılı duruyor.
    tüm dosyalar görünüyor açıp çalıştırıyorsun. ama bazen bir takılma oluyor. dosya görünüyor. aç deyince açılmıyor yol bulunamadı diyor. sil diyorsun silinmiyor. bilgisayarı kapatıp açınca hdd çalışır hale dönüyor.

sorun download yaparken bilgisayar kapatılamıyor. çözümünü bilen var mı?

usb 1.0 girişe takınca tüm dosyalara erişilebiliyor ve çalışıyor.
  • Arkadaşla bende bu sorunu yaşadım ve baya uğraştıktan sonra çözümü buldum, her bulduğum çözümü yazıya döküyorum ki başka birileri benim kadar uğraşmasın, buyrun buradan sorunun çözümüne ulaşabilirsiniz. harici hardisk 0 byte görüyor. ( Çözümü )
  • Diskin icini arat, aranacak ifade *.* olsun. Dosyalarini bulabilir, Yoksa google'da arat Raw hard drive recovery seklinde resimli anlatmislar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saldıray_TR -- 7 Aralık 2014; 15:59:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.