Bildirim
Harici Disk Kargoyla Yollanır mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Tabi ki olmaz. Teslim ederken görevliye söylersin, araçta sağlam bir yere yerleştirir. Özel şirketlerin hemen hemen hepsi benzer o yüzden sen hangisini tercih edersen fark etmez ancak bu işi en iyi Yurtiçi Kargo yapıyor bence. Eğer ücret düşük olsun diyorsan PTT Kargo ile yolla. 1 lira verirsin kargo parası sonra ya araçtan çıkmaz o ürün yada bir milyon parçaya bölünmüş şekilde alır
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
bende geçenlerde ptt kargo ile ses kartı yolladım
sapasağlam ulaştı
elektronik eşya yazdırın_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Zhirkov
Tabi ki olmaz. Teslim ederken görevliye söylersin, araçta sağlam bir yere yerleştirir. Özel şirketlerin hemen hemen hepsi benzer o yüzden sen hangisini tercih edersen fark etmez ancak bu işi en iyi Yurtiçi Kargo yapıyor bence. Eğer ücret düşük olsun diyorsan PTT Kargo ile yolla. 1 lira verirsin kargo parası sonra ya araçtan çıkmaz o ürün yada bir milyon parçaya bölünmüş şekilde alır
saol. pttyle yüz göz olmaya gerek yok yav
sapasağlam ulaştı
elektronik eşya yazdırın
Loto oynasaydın keşke
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Harici diskin köpükleri ile beraber orijinal kutusunda ise sorun olmaz.Çalışmayan hdd aşırı darbe görmezse kolay kolay zarar görmez.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Zhirkov
quote:
Orijinalden alıntı: MuratTURAN1977
sapasağlam ulaştı
elektronik eşya yazdırın
Loto oynasaydın keşke
benimde başıma bir olay gelirse bende kötülerim
küçük bir kutuya ses kartı ve onun kit'ini koydum
sapasağlam gitmiş
sağlam paket olunca kolay kolay zarar gelmez
kırılacak paket varsa değer tespiti yapılır ve vip olarak gönderilebilir
ayrıca sanıyor musunuz ki diğer kargo elemanları özen gösteriyor
karpuz atar gibi kargoları attıklarını gördüm
yere düşenler cabası
ve bu özel bir kargo_____________________________
-
yurt içi kargo ile bir şey gönderilmez, geçenlerde araba yıkayıcıda duruyordum önümde yurt içi kargo denyoları durdu
mal teslimine gelmişler kapıyı çaldılar evde kimse olmayınca adam sinirle elindeki paketi kamyonetin arkasına basket yaptı birde mına kodukjlarım diyede küfürü bastı bunlardan bir şey olmaz.
_____________________________ -
ilkergokban nickli kardeşime philips 120 gb harddisk satmıştım sorunsuz varmış..ati ekran kartı kutusuna koymuştum iyice.. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı