Şimdi Ara

Harici Bileşen Önerileriniz (Klavye-Mouse-Gamepad-Joystick-Direksiyon)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet saygıdeğer arkadaşlarım durum başlıkta belirtildiği gibi fakat aşağıdakilere uyarsa sevinirim;
    1- Klavye ve mouse bir arada (takim) olursa sevinirim.
    2- Direksiyonda vites el freni filan çok özellikli olursa sevinirim.
    3- Oyun kolu titreşimli sağlam olursa sevinirim.
    4- Her şeyden önce ekonomik ve Türkiye içinde bulabileceğim yerler olsun lütfen.

Ayrıca platoon markasını duydum iyi midir? Ankara'da yaşayanlar belki bilir Konya sokakta Anadolu Parsı Bilgisayar vardı oradan almayı düşünüyorum gidenler varsa bilgilendirebilir mi?

Şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    Güncel.
  • Klavye B120

Mouse g300s

Gamepad f710

Direksiyon :http://www.vatanbilgisayar.com/driving-force-gt-direksiyon.html

• Hocam çok teşekkür ederim platoon diye bir marka duydum önerir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

Hocam çok teşekkür ederim platoon diye bir marka duydum önerir misiniz?

ilk kez duydum ve bilmedigim şeyi önermem :D
  • Hocam şimdi önerileriniz için çok teşekkür ederim gerçekten çok iyidir hojdir ema benena ben zengin değilim ben o kadar para vermemeki.
  • quote:

Hocam şimdi önerileriniz için çok teşekkür ederim gerçekten çok iyidir hojdir ema benena ben zengin değilim ben o kadar para vermemeki.

o zaman bütçe belirt sana tek tek bakarım canım benim işsizliğim başıma vurdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye + Mouse Önerisi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yardımınız için teşekkür ederim hocam maksimum 100 tlye işin içinden çıkamaz mıyız yahu?
  • quote:

Yardımınız için teşekkür ederim hocam maksimum 100 tlye işin içinden çıkamaz mıyız yahu?

hocam direksiyon zaten 120 den aşşağı değil.bu istedikleriniz için en az 400 lira gözden çıkarmanız lazım.
  • Haklısınız hocam demek istediğim mouse ve klavyeyi set haliinde 100 tlye getirmek direkiyondada debriyajlı olsun istiyorum fakat sanırım logitech dışında yok e onunda fiyatı belli zaten az daha versek bilgisayar alacağız resmen :D
  • quote:

Haklısınız hocam demek istediğim mouse ve klavyeyi set haliinde 100 tlye getirmek direkiyondada debriyajlı olsun istiyorum fakat sanırım logitech dışında yok e onunda fiyatı belli zaten az daha versek bilgisayar alacağız resmen :D

Alacaksan iyisinden alacaksın yoksa sistemin ne kadar iyi olursa olsun zevk alamazsin benim ekipmanlar 500 600 arasi tutmustur.direksiyonu da iyisinden almiycaksan hic alma daha iyi gram zevk almazsin.bu isler paraya bakiyor 500 lirayı gozden cikaracaksin maalesef ulkemizde oyunculuk cok lüks

• Hocam ülkemizde verigiler çok yüksek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.