Şimdi Ara

Harici 1tbHdd 30gb gözüküyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hemen soruna girmeden sorunun nasıl oluştuğunu açıklıyayım ; bilgisayarim win8.1 daha yeni kurmuştum ve gayet iyi çalışıyordu ancak sistem yedeklemesi almak istediğimde yanlışlıkla hdd yi seçtim ve yüklemeyi başlattım (açıklama da sececeginiz aygitin tamami silinecektir yaziyordu ) biraz aceleye geldi kabul ediyorum ama sonradan farkettim hard diski usb den cikardim ve tekrar taktim ama pc hdd yi görmedi daha sonra başka bir pc de denedim orda 32 gb gözüktü, evde tekrar taktim aygit yoneticisinde algiladi ama pc de gormedi daha sonra find and mount programini kurdum ve mount yaptiktan sonra disketi gördü,,,(sadece 30 gb lık bolumu )

Su an recovery ile uğraşıyorum ama çok zaman alıyor. Bazi recovery programlari hdd nin 1tb olduğunu algilamadi bazisi ise 1tb i 890gb ve 32gb olarak 2parçada gösterdi,

Neyseki İçindeki önemli dosyaların yedeği var ,

Benim sorunum hard diski tekrar nasıl 1000 gb haline getiririm ?
    (Su an disk bolumlemede gozukmeyen bolumu formatliyorum )

Siz ne önerirsiniz ?

İçindeki dosyalari kurtarmanin hala bir yolu var mi ?(icinde geniş film arsivi vardi onun yedegi yok )

Recovery programi elimde var

Bu arada hdd nin markasi seagate expansion 1tb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadlyDazz -- 26 Ağustos 2015; 21:08:56 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.