GASSOLİNA ARASH BORO SEXY LADY WORLD CUP 2006 BAMBOO PA LE CELLA PAPİ CHULO LE BOMBA GET BUSY PANJABİ ME STİR ME UP
sizlerde böyle hareketli şarkılarınızı paylaşırsanız sevinirim.
panjabimc mirza check on it-beyonce jay sean-dance with you
bilmem bunlar güzel aklıma geldi yazdım
bence yabancı evanescencenin going under ve call me when you're sober çok güzel smack that çok güzel eminem ve limp bizkitinkiler çok güzel birde linkin park türkçe soran ??
türkçe haraketli parçalar Mustafa Sandal - İsyankar Asuman Krause- Tenimizin Uyumu Bengü - Bağlasan Durmam Bülent Yiğit - Sabaha Kadar Cankan - İbret Olsun Çılgın Dersane Dilek Budak - Vur vur Dj Onur - Rober hatemo - Saf sevgilim Dj Onur - Yıkılıyo Dj Onur Berdan mardini - Annem kızıyor Dj onur Berksan - Çilek Gülşen - Bu gece Gülşen - Ya tutarsa Eylem - Aman Kenan Doğulu - Çakkıdı Kutsi - Sanane Lara - Katmer katmer Mahsun kırmızıgül - Dinle Nazan Öncel - Aşkım baksana bana Nil kraibrahimligil - Pırlanta Ragga Oktay - Çukkolata kız Tugba Ekinci - O şimdi asker Serdar ortaç - gitme Ebeu yaşar - Yeşillenirim Gülşen - sarışınım İsmail yk - bomba bomba Murat boz - Aşkı bulamam ben Rober hatemo - senden çok var evet arkadaslar hadi sizdende yerli ve yabancı hareketli müzikler bekliyorum..........
Turkce pop olarak powerturk un sitesinde top 40 var .Orda en son ve en iyi turkce sarkılar bulabilirsiniz
sash-equador express-Iw got to run dj aligator project-lollipop mr sosa&the yayo-cochabamba pakito'nun bütün şarkıları britney spears-toxic eylem-turkish delight akcent-jokero gouryella-ligaya
teşekkürler chatix bakıcam şimdi o siteye ayrıca fwrrse sanada teşekkürler payaşımın için
David Vendetta - Love To Love You Baby ENUR feat. Natasja Calabria 2006 Radio Mix Fish go Deep - The Cure and the Cause Wonderland Avenue-White Horse (Original) Pakito - You Wanna Rock The Pussy Cat Dolls - Wait a Minute Sharam - PATT (Party All The Time) PAKITO Vs TOM SNARE- LIVING ON PHILOSOPHY ( DJ YOSSI GUETA REMIX) Offer Nissim feat. Maya - Be My Boyfriend (Offer Nissim Club Mix) Nelly Furtado - Say It Right ( Bombaaaa bi parçaaa ) huseyin karadayı. dj funky c - ciao bella
buda benden size
heiko and maiko - techno rock anti funky - everybody jump(extended hard mix) benny benassi - change style 50 cent ft. eminem - you don't know fedde le grand - put your hands up 4 detroit kelly kelekidou - glyka glayka (valentino mix) moby feat debbie harry - new york new york jock jams - pump it up (remix)
sanırım eski yabancı şarkılarla aranız var bi şarkı arıyorum da aynı bu müzik grubundan ve discolarda cok çalardı çaça çaça çaniya çaça çaça çaniya hornoooo honno diye bir bayan söüylüyor club mix hareketli bir parca yardım edersen sevinirimmmm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme