Şimdi Ara

Hareketli resim(Gif) Oluşturma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben gif hazırlamak istiyorum acaba nasıl yapabilirim aynı zamanda üzerine yazılarda eklemek istiyorum.Photoshop kullanıyorum açıklarsanız nasıl yapıldığını yapabilirim teşekürler

• Arkadaşın verdiği konular yeterli olacaktır umarım ama daha kolay(bence) makeagif gibi siteler ile de yapabilirsin.
  • hocam bu çok uğraştırıyor başka kısa yolları varmıdır ben 1 resmi hareketlendirip altına yazı yazmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

Merhaba arkadaşlar ben gif hazırlamak istiyorum acaba nasıl yapabilirim aynı zamanda üzerine yazılarda eklemek istiyorum.Photoshop kullanıyorum açıklarsanız nasıl yapıldığını yapabilirim teşekürler

Hocam aşağıdan kendi videoma bakabilirsin. Yapamadığın yer olursa PM at anlatırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: nexus38

quote:

Merhaba arkadaşlar ben gif hazırlamak istiyorum acaba nasıl yapabilirim aynı zamanda üzerine yazılarda eklemek istiyorum.Photoshop kullanıyorum açıklarsanız nasıl yapıldığını yapabilirim teşekürler

Hocam aşağıdan kendi videoma bakabilirsin. Yapamadığın yer olursa PM at anlatırım.

Video güzelde çok basit bu ben resimin hareket ettirmek istiyorum yani nasıl desem örneğin bir ünlü konuşurken hareket edicek ağzı filan yada bir kuşu hareket ederken göstercek demek istediğim buydu.Ama video işime yaradı küçük şeyler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daenerys Targaryen -- 31 Ağustos 2012; 18:57:34 >

• quote:

quote:

quote:

Video güzelde çok basit bu ben resimin hareket ettirmek istiyorum yani nasıl desem örneğin bir ünlü konuşurken hareket edicek ağzı filan yada bir kuşu hareket ederken göstercek demek istediğim buydu.Ve soracağım bu videodaki herşeyim yaptım ama yazı yanıp yanıp sönmüyor.Sabit duruyor nasıl yapıcam belirtirseniz teşekürler

Hocam PM den gel anlatayım burayı kirletmeyelim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Video güzelde çok basit bu ben resimin hareket ettirmek istiyorum yani nasıl desem örneğin bir ünlü konuşurken hareket edicek ağzı filan yada bir kuşu hareket ederken göstercek demek istediğim buydu.Ve soracağım bu videodaki herşeyim yaptım ama yazı yanıp yanıp sönmüyor.Sabit duruyor nasıl yapıcam belirtirseniz teşekürler

Hocam PM den gel anlatayım burayı kirletmeyelim.

Bunu yaptım hocam teşekürler ama insanların ağızlarını filan nasıl oynatcaz yada hareket ettircez onları anlatacaksan pm konuşalım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.