Şimdi Ara

HARDWARD AMPLİLER NASIL SİZCE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
164
Cevap
0
Favori
6.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN BİR ANFİ ALDIM HARWARD809A 400+600 WATT 5 KANALLI BİR ANFİ BİRDE BUNA RESİMDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ 1 PİONEER BİRDE 4 GİRİŞLİ 8,5KG ÇİFT MIKNATISLI WOOFER ,2TANEDE HARWARD OVAL KOLON BAĞLADIM SES MÜKEMMEL SIRF BASS OLDU SESTE HİÇ BOZMA YOK ÜSTELİK ARABADA CD ÇALAR YOK YALACI KASET VE MP3 ÇALARDAN BU SESİ ALIYORUZ SESİ DUYAN DÖNÜP TAAA NERDEN BAKIYOR ÜSTELİK ANFİNİN 2 ÇIKIŞIDA BOŞTA ÇOK MEMNUNUM BUNA DAHİL OLARAK CADENCE1,2F KAPASİTÖR VAR
    HARWARDHARWARDHARWARD DİĞERLERİNE BOŞA PARA VERMEYİN BENDEN SİZE TAVSİYE MEMNUN KALIRSINIZ SÖLİYİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akayogullari -- 3 Haziran 2007; 1:02:08 >

• benden de bir tavsiye,paranızı böyle markaların ürünlerine yatırmayın..
  • valla ses kalite ısndıkça daha ii ses veriyor üstelik 2 yılda garantili oval harwadları alırken bunları yak gel yenisini vereyim dedi yerinden çıkıcak kaç ay oldu taş gbi maşaallah kalite abi kalite
  • bizde bir deneyelim bakalım nasılmışş bende bugun harward amfi alıcaktım ama kararsızım daha
  • siz memnunsanız problem yok ama kaliteli demeyin en azından, yeni sistem kuracak arkadaşlar da öyle olduğunu zannedecek..
  • @MB QUART kardeş şu linke baksan bana bi yardımcı olsan :http://forum.donanimhaber.com/m_14272249/tm.htm
  • harward harward diyorsun ama bende harward kullanıyorum..bugün bozuldu alet..aşırı ısınıyor..DC kaçırıyor..30 luk subwooferımı yaktım..
    tamir ettirip satıcam ..
    Birgün subwooferlarını eline alırsın benden demesi..Ucuz amfilerde hep bu sorun olur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: HarryBlade

harward harward diyorsun ama bende harward kullanıyorum..bugün bozuldu alet..aşırı ısınıyor..DC kaçırıyor..30 luk subwooferımı yaktım..
    tamir ettirip satıcam ..
    Birgün subwooferlarını eline alırsın benden demesi..Ucuz amfilerde hep bu sorun olur..

o zaman ben alamıyorum cunku benım alacagım amfi senınkiydi nese saglık olsun

• işte böyle sorunlar yaptığından dolayı karşımdakini kandırmamak için satmıyorum ..Zaten elden satmaya karar verdim..

@Sky_LiNe
    eğer uygun fiyatlı amfi istersen Gittigidiyorda jameson usa 540 a bak 119 ytl..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HarryBlade

işte böyle sorunlar yaptığından dolayı karşımdakini kandırmamak için satmıyorum ..Zaten elden satmaya karar verdim..

@Sky_LiNe
    eğer uygun fiyatlı amfi istersen Gittigidiyorda jameson usa 540 a bak 119 ytl..

saol dostum ama benım elimde su an param yok o yuzden mp4 playerimle takas istedimm aslında bana gerek olan da jameson usa 540 ama param yok...

• www.kamosonic.com anfiler bölümüne bakın harward 1001 böle anfi nerde var dahada çeşitleri çok wooferlara bakın..
    özellike MB QUART arkadaşım sen özellikle bak 2 yıl garantili arkadaşlr bunlar daha bugün çarşıdaydık önümüzü kestiler yaa ne var bu arabada merak etik bi bakalım diye yaaaa yani kalite olanlarıda bilioz benim sarı wooferi pioneer anifiye bağladık besleyemedi bile araçta elektiriği kesti 600w pioneer
    PİONEER KÖTÜ DEMİYORUM EN KALİTELİ AMA PAHALI GEREK YOK DİYORUM BAŞKA YERİNDEN ANLAMASIN KİMSE..PARASI OLAN EN KRALINI YAPSIN BU İŞİN SONU YOOOKKKK
  • quote:

Orjinalden alıntı: akayogullari

www.kamosonic.com anfiler bölümüne bakın harward 1001 böle anfi nerde var dahada çeşitleri çok wooferlara bakın..
    özellike MB QUART arkadaşım sen özellikle bak 2 yıl garantili arkadaşlr bunlar daha bugün çarşıdaydık önümüzü kestiler yaa ne var bu arabada merak etik bi bakalım diye yaaaa yani kalite olanlarıda bilioz benim sarı wooferi pioneer anifiye bağladık besleyemedi bile araçta elektiriği kesti 600w pioneer

• pionner yeteri beslenemediğinden elektiriği kesmiş..
  • sayin akayogullari harward mezunumusun bilmiyorum ama bu markanin anfisi ovali subwooferi yalan dolan be arkadasim. Niye anlamak istemiyosun.
  • HARWARD-Piyasanın en dandik amplilerinden.Elektronik bilen birisi olarak deneyimlerime göre söylüyorum.

Ucuz birşey alıcaksanız Edison veya Jameson bazı modellerini alın.
    Ayrıntılı bilgi verebilirim.Edison amplilerin de satışını yapıyorum isteyen iyi fiyattan da verrim.
    Harwardların nerdeyse hiçbirinde LPF ve HPF olmadığı için sağlam ses alınmıyor.Çok taktım çok sattım ordan biliyorum.Şu an evimde ben Edison 505A kullanıyorum 5 kanal fıstık gibi.

Yanlış anlaşılmasın malınızı kötülemek için yazmıyorum ama emin olun ki iyi ayar yapılmış bi pioneer ampli sizin harwardı rezil eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AudiA6 -- 21 Mayıs 2007; 20:07:19 >
  • valla arkadaşta pioneer set var 4+1 yani 4 oval bir 30luk woofer ısındımı ses kesiyor ben öle setin taaaaa............ korum yakarım valla ben memnunum seside çok güzel ve net hemde bu sesi mp3 çalardan alıyoruz 1 km bass sesi gidiyor yani pioneer set vız vız kalıyo bizimkinin yanında ayar ne ayarı yapan adam yapsın ozaman, lafı başka yerinden anlamasın arkadaşlar pioneer kötü demiyorum zaten olsa woofer pioneer takmam ama anfi hardward dün bit tane daha aldım 400+400 808a bunuda bir takside görmüştüm set pioneer ama anfi harwarddı yani her bagajın altından harward çıkıyor eskişehirde böle
    jameson edison daha yeni arkadaş söktürdü yanmış garanti karşılamamış ama harward 2 yıl garantiliyanıpta söktüren duymadım görmedim ben hep tavsiye ettiğim anfi harward geçen arkadaşa aldırdım set yapacakmış wooferler pioneer anfi harward dedim yazdım aynısını aldı bağlattı sesi görün eskişehirde ışık elektronik bağladıa anfide4*100lük 2 30luk zıplatıyor.inanmayan bana ulaşsın videoya çekip gönderecem

• 2 30luk zıplatıyor diye kaliteli bir amfi mi oluyor?
    daha önce kaliteli bir sistem dinlememiş olabilirsin bu yüzden her duyduğun zangırtıyı bass zannediyorsunama senin düşündüğün gibi iyi bir amfi değil o harwardlar,boşuna kendini yorma..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MB QUART

2 30luk zıplatıyor diye kaliteli bir amfi mi oluyor?
    daha önce kaliteli bir sistem dinlememiş olabilirsin bu yüzden her duyduğun zangırtıyı bass zannediyorsunama senin düşündüğün gibi iyi bir amfi değil o harwardlar,boşuna kendini yorma..

bizim bi arkadasta var harward 809 bide jameson bas 25 cm deli bişi

bi bas vuruyo araba yerinden ziıplıyo konuyu açan arkadaş gibi olıyımki

jameson ve harward ın maşallahı var

• fiyat ına göre performansı iyi..ama dc kaçırınca herşeye eyvallah diyorsun..
  • Yaw sen gain ayarını adam gibi yapmaz,gaini volume niyetine kullanırsan pioneer korumaya geçer tabi.
    Senin harwardda koruma bile olmadığından doğru düzgün böyle bişey yapmaz.Ayrıca herşey güç değildir.
    seninki belki 2 tane 38likleri yata yata kaldırır ama hangisinin bası daha toktur tartışılmaz bile.

ClassA Pioneer v.s ClassAB Harward....Hey yavrum hey...

NOT:Edison ve Jameson'un garantisi Harward'dan daha sağlam siz neyden bahsediyorsunuz?
    Hem işi bilen bi adam ampliyi yakmaz,bozmaz,ampli en zor bozulabilecek elektronik bileşenlerdendir.
    Ha siz tutar da hoparlör girişine +12V ve şaseyi verirseniz garanti ne yapsın size?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AudiA6 -- 22 Mayıs 2007; 17:00:59 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.