Şimdi Ara

hardrock-rock türevleri için kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ipod 4.nesil nanom var arkadaşlar ne önerirsiniz max 150tl civarı

• iyidir diye pioneer almıştım ama ses yok yine en güzeli sony kulaklık
  • yurtdışı alışverişi yapabilir misin,kulaklıkta ne arıyosun bunları bi yaz ona göre tavsiye verelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caut -- 1 Aralık 2010; 16:37:59 >
  • yurtdışı alış-veriş yapabilirim kanal içi kulaklık düşünüyorum ses izolasyonu benim için önemli.tavsiyeleriniz sahnesi geniş,böyle cok tiz yada bas değilde hafif baslar ön planda-dengeli bir şey olursa cok sevinirim.umarım kendimi ifade etmişimdir..
  • bende aynı şekilde arıyorum konuya 60 küsür kişi bakıp kimse cevap atmamıştı sana hemen cevap gelmiş :D ben cx200 street II almayı düşünüyorum sizce uygunmudur? Diğerlerinde hep "enhanced bass" yazıyor o yüzden fazla bass istemiyorum?
  • 150 lira üst limit var ise Fischer Audio Silver Bullet,Brainwavz M2,Phonak Perfect Bass (ilk tercihim olurdu). Biraz daha çıkarabilirseniz limiti Radius DDM.
  • turkiyeden alcak olsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakabi -- 2 Aralık 2010; 1:45:01 >
  • forumda thetrooper00 adlı arkadaş , vsonic r04 satıyor onu da düşün , 135 liraydı 140 oldu galiba .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogi_can

bende aynı şekilde arıyorum konuya 60 küsür kişi bakıp kimse cevap atmamıştı sana hemen cevap gelmiş :D ben cx200 street II almayı düşünüyorum sizce uygunmudur? Diğerlerinde hep "enhanced bass" yazıyor o yüzden fazla bass istemiyorum?

cx200 street II alana kadar cx280 al hocam.. ingilizcen varsa head-fi da piyasadaki çoğu kulaklığın incelemesi vardı linki bulursam eklerim ama aratırsan bulursun ordan okuyarak belirlediğin fiyat aralığında güzel bişeyler bulabilirsin burda önerilenler nedense bana biraz öznel tavsiyeler gibi geliyor genelde..

ne biliyim.. şurda biri şunu satıyor ordan şunu al vs. pek aydınlatıcı tavsiyeler değil gibi sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 4 Aralık 2010; 1:14:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker burak

quote:

Orijinalden alıntı: ogi_can

bende aynı şekilde arıyorum konuya 60 küsür kişi bakıp kimse cevap atmamıştı sana hemen cevap gelmiş :D ben cx200 street II almayı düşünüyorum sizce uygunmudur? Diğerlerinde hep "enhanced bass" yazıyor o yüzden fazla bass istemiyorum?

cx200 street II alana kadar cx280 al hocam.. ingilizcen varsa head-fi da piyasadaki çoğu kulaklığın incelemesi vardı linki bulursam eklerim ama aratırsan bulursun ordan okuyarak belirlediğin fiyat aralığında güzel bişeyler bulabilirsin burda önerilenler nedense bana biraz öznel tavsiyeler gibi geliyor genelde..

ne biliyim.. şurda biri şunu satıyor ordan şunu al vs. pek aydınlatıcı tavsiyeler değil gibi sanki

Türkiyeden alıcağını söyledi arkadaş , ben de iyi kulaklıklar getiren bi arkadaşı tavsiye ettim , fiyat/performans konusunda tamamen çuvallamış cx serisini önermekten daha aydınlatıcı tavsiyedir.

• cx280 o serinin dışında tutulmalı.
  • Dostum sana şu kadar söyleyim ipodun içinden çıkan kulaklığın kalitesini başkasından alamazsın. Tiz/bas dengesi muhteşemdir, biraz açılmasını beklemelisin kulaklığın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bm_emreakyil

Dostum sana şu kadar söyleyim ipodun içinden çıkan kulaklığın kalitesini başkasından alamazsın. Tiz/bas dengesi muhteşemdir, biraz açılmasını beklemelisin kulaklığın...

150tl altı en iyi kulaklık ipod kulaklığıymış demekki. Head-fi'da konu açalım da artık aramasınlar.
  • ipod'un içinden çıkıyo bi de.
    bi kere apple ya.apple'dan ne çıksa harikadır
  • hahahahah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muşmula

Türkiyeden alıcağını söyledi arkadaş , ben de iyi kulaklıklar getiren bi arkadaşı tavsiye ettim , fiyat/performans konusunda tamamen çuvallamış cx serisini önermekten daha aydınlatıcı tavsiyedir.

tamam biz de o doğrultuda tavsiye verdik.. çuvallama gibi bir durum yok cx280 gayet iyidir kullanacak kişi itibarı ile.. sizin gibi ezbere konuşsak ohooo neler neler var sizin önerdiklerinizden başka.. o arkadaşın getirdiklerinden başka...........
  • Fischer Audio Silver Bullet,Brainwavz M2,Phonak Perfect Bass yurtdışından hangi siteyi önerirsiniz?bir link falan atabilir misiniz?
  • silver bullet eBay'de mevcut, phonak perfect bass ise earphonesolutions.com'da. Türkiye'ye gönderim yapan bildiğim bunlar var.

silver bullet için:http://goo.gl/6dMve
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.