Şimdi Ara

harddiskimi kullanamıyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    sürücüde yanlış disket var
    (birim seri numarası: )disketini e:\sürücüsüne yerleştirin.

sürücüsü bnm 2. harddiskim ama artık harddiskimi kullanamıyorum çünkü eye girmeye çalıştığımda bu hatayı veriyor. neden böyle bir şey çıkıyor ve ne yapmam lzm yardım edebilirmisiniz?

• Bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama sistem disketiyle Şaka bir yana E: sürücüsü önceden kullandığınız bir sürücüydü de sonradan gittiyse sistem dosyaları hasar görmüş olabilir. Mümkünse o sürücüye format atın düzelir. Bir başka yöntem de tamir etmeye çalışmak olabilir. Bilgisayarım'dan E: sürücüsünün üzerine sağ tıklayıp özellikler kısmına girin. Araçlar sekmesinden "hata denetimi" bölümünü seçin.
    Belgelerim yazan yere E: yaz ve entera bas.sonucu buraya yazarsan sevinirim.
    Linkteki dosyayı indirip çalıştırın. işlem bitinceye kadar yaklaşık 3 dakika bekleyin. bilgisayarı kapatıp açın.
  • Dosya biçimi RAW diyor ise şahsen benim bildiğim biçimlendirmekten başka çaren yok.YAVAŞ DEĞİL hızlı biçimlendirip daha sonra recover my files programı ile dosyalarını alabilirsin.Ama belki başka bir çözümü vardır,biçimlendirmeden.Arkadaşlar yorumlarını yapsın,öyle hareket edersin.
  • Suan gorunurde en mantiklisi dosyalarini kaybetmek istemiyorsan xpni yeniden kurmayi dene eger ondada sonuc degismezse Q format atip o bolume hicbirsey yuklemeden dosya kurtarma programlari ile kurtarmak

My Love its My Job
  • peki her dosyayı kurtarabilirmiyim?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.