Şimdi Ara

Harddiskimden gelen sesler!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yaklaşık 2 ay kadar önce 200 gblık seagate sata harddisk aldım.Seagete i özellikle sessiz çalışmasıyla önerdiler.Ama şuanda harddiskimden bi dosya kopyalama yaptığım veya oyuna girdiğim zaman (most wanted,pes5,fear) harddiskimden acaip bi şekilde tıkır tıkır tıkır sesler geliyor.İlk aldığımda bu sesler olmuyordu.Sizce bu harddisktemi bi sorun var yoksa bu sesler normalmi?Eğer normalse bu sesleri nasıl engelleyebilirim??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykanca -- 1 Şubat 2006 1:28:30 >

• WALLA BENDE DE SEAGATE 80 GB SATA VAR BENDE DE TIKIR TIKIR SESLER GELİYOR!
  • Ayen bende de 120 gb seagate war bende de ilk aldığımdan
    beri tıkır tıkır acayip sesler war. Gerçi alıştım ama ilerde bi sorun olabilirmi ki?
  • Sürücünüzün vidalarını kontrol ettiniz mi? Daha önceden başıma bir yerde böyle bir sorun gelmişti, vidaları sağlamca sıkınca sesler gitmişti. İsterseniz bir kontrol edin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crazy_58

WALLA BENDE DE SEAGATE 80 GB SATA VAR BENDE DE TIKIR TIKIR SESLER GELİYOR!

Yaa peki bu sesleri engelleyemezmiyiz.Disk birleştiricisi falan yaptım ama nafile.Birde harddisk neden bu sesleri ilk aldığımızda çıkarmıyorda kullandıkça çıkarıyor.??
    Edit=Vidalarla bir sorun olucanı sanmıyorum ama onuda kontrol ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykanca -- 1 Şubat 2006 1:37:34 >
  • Yaa bu sorun sanırım seagete lerin genel problemi.Bana bu ürünü tavsiye eden adam bunun en sessiz harddisk olduğunu söylemişti.O adamı bi bulsam ben.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarilincasana

Yaa bu sorun sanırım seagete lerin genel problemi.Bana bu ürünü tavsiye eden adam bunun en sessiz harddisk olduğunu söylemişti.O adamı bi bulsam ben.......

seagatelerin çok sesli olduğunu söyleyen vardı demek ki doğruymuşdisk birleştirici sorunu gidermez sadece dosyaları toparlargene ne varsa samsung da var diyecem onada çok sesli diyorlar.demek ki w.d. alacaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hard diskten gelen tık tık sesi.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.