Bildirim
Harddiskim FAT32 ama xbox okumuyor?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
yardımcı olun lütfen -
xboxa takıp xboxtan formatlamanız gerekli bilgisayardan yapılan hiçbir formatı okumaz. bu arada xboxa usb den takılan cihazların max 16 gb alanını kullanabilirsiniz. xboxun kendi hddsi ise usbde değil hdd yuvasından takmanız gerekir. -
quote:
Orijinalden alıntı: fzh
xboxa takıp xboxtan formatlamanız gerekli bilgisayardan yapılan hiçbir formatı okumaz. bu arada xboxa usb den takılan cihazların max 16 gb alanını kullanabilirsiniz. xboxun kendi hddsi ise usbde değil hdd yuvasından takmanız gerekir.
ben harddiske oyun yükleyip usb girişinden takıp öyle oynamak istiyorum, bunu yapabilir miyim? -
cihazda rgh , jtag veya xkey var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: fzh
cihazda rgh , jtag veya xkey var mı?
rgh jtag var, dahili hdd si de var ama 250gb olduğundan hariciye yükleyip oynamak istiyorum diğer oyunları
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X