Şimdi Ara

Harddisk uçak motoru gibi ses çıkarıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim evde bir tane dinazor vardı yaklaşık 5-6 ay önce sistemdeki psu hakkın rahmetine kavuştu bende yeni bir tane aldım ama oda statik elektriğe kapıldı ve ne yaparsam yapayım bir türlü çalışmadı. Neyse gel zaman git zaman bugün şansımı bir kez daha denemek istedim ve sistemi yeniden toparladim.

1. Denemede fan biraz döndü durdu.
    2. Denemede bir kaç saniye fazla döndü.
    3. Denemede bu sefer 10 saniye kadar döndü ve durdu.
    4. Denemede ise bir kez çalıştı ve hiç bir durmadı ama bu sefer ben kapattım çünkü hdd ve diğer bileşenler takılı değildi.

Neyse her şeyi toparlarladim normalde 1,5 GB ram takılı olan sistem bios ekranında 4 GB ram olarak gösteriyordu başta biraz şaşırdım windowsu başlatmasını bekledim ama hdd den transit motoru gibi bir ses çıkıyordu ve bir türlü windowsu başlatmadı 4-5 kez sistemi kapatıp yeniden denedim ama yine aynı sorunu verdi sizce hdd ömrünü tamamlamışmıdır ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sesin HDD'den geldiğinden eminseniz motor arızası veya kafa sürtmesi olabilir. Motor arızaları tamir edilebilir fakat ucuz veya eski bir HDD ise tamiri pahalıya gelecektir, yeni bir HDD almak daha mantıklıdır.

• poko001 P kullanıcısına yanıt
    Dün yazıyı yazdıktan sonra biraz daha uğraştım ve sesin hdd den değil psu ve ekran kartından geldiğini fark ettim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.