Şimdi Ara

Harddisk'te Gözükmeyen Klasör - ''Diziler''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://i.imgur.com/Yo3fNxn.png

Gizli dosya ve klasörleri göster diyorum yine aynı şekilde ;
    http://i.imgur.com/Yo3fNxn.png

''Diziler'' diye bir klasör açıyorum;
    http://i.imgur.com/tU1wjjE.png

Diziler diye bir klasör var ama gözükmüyor, nasıl gözükür hale getirebilirim onu?

• Ek olarak diziler klasörünü aramada buldum, özelliklerine baktım ''gizli'' işaretlenmiş ve değişmiyor soluk..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind of a madman -- 13 Nisan 2014; 19:59:25 >

• combofix indirip tarattırın
  • Olmuyor virüslük bir şey değil bu
  • Arkadaşın dediği gibi virüs girmiş bilgisayarınıza. Combofix çoğu zaman iyi bir çözümdür. Birde fazladan bir hesap açmış bilgisayarınızda. bilgisaayrım sağ tık yönet / yerel kulllanıcılar ve gruplar / kullanıcılar sekmesinde buluna admin* guest ve sizin kullandığınız hesap dışındaki hesapları siliniz. Geçmiş olsun kolay gelsin.
  • Kardeşlerim hemen virüs diye konuşmayalım bence virüs değil bu.siz yinede combofix ile taratin olmadiysa beni tekrar haberdar edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala düzelmedi, dosyayı bir yerde gizli mizlide olsa görebilsem halledeceğim ama hiç bir şekilde gözükmüyor.
    Korunan dosyaları göster dedim yine aynı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayarın windows 8'li mi geldi yoksa yükseltme mi yaptın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkish_Union-687

Bilgisayarın windows 8'li mi geldi yoksa yükseltme mi yaptın?

Yükleme yaptım.. Ama sanırsam W7 olduğu zamanda bu klasör gözükmüyordu
  • Aynı şey bende de olmuştu o bilinmeyen hesap eski işletim sisteminin bir hesabıdır.Oraya kendi hesabını eklemeye çalış.Olmazsa uzaktan yardım edebilirim.
  • Avast ile tarama yaptım, yerel kullanıcılara baktım bir şey yok temiz admin guest ve user var..
    Bir çözümü yok mu bunun?

Not: Combofix çalışmıyor W8.1'de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind of a madman -- 14 Nisan 2014; 20:36:02 >
  • İzinlerle oynadım bu seferde erişim engellendi diyor hiç bir şekilde girmiyor klasöre :( Fazladan harddisk olsa yedekleyip biçimelndireceğim ama o da yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

İzinlerle oynadım bu seferde erişim engellendi diyor hiç bir şekilde girmiyor klasöre :( Fazladan harddisk olsa yedekleyip biçimelndireceğim ama o da yok

farklı bi isim yapıncada mı böyle?
  • Dosya bir kere gizliydi, harddiskin içinde hiç bir şekilde gözükmüyordu..
    Arama kısmına F:/Diziler yazarak girebiliyordum, girip özelliklerinden tüm erişimleri kaldırdım, kendi erişimimi'de..
    Bu sefer F:/Diziler şeklinde de girmiyor, klasör'de gizli kaldım öyle ortada
    @Sowyet
  • up
  • Google da sil.rar diye arat. Çıkan sonuçlardan en üsttekini seç. Ayrıntılı açıklama olması gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vadamama

Google da sil.rar diye arat. Çıkan sonuçlardan en üsttekini seç. Ayrıntılı açıklama olması gerekiyor.

Yok hocam yapamadım ve bir kaç programa güvenemedim, harddisk'te çok önemli bilgiler var proje vs.
  • yapmak istediğinizi ben pek anlamadım. bu klasörü görünür mü yapmak istiyorsunuz içindekilere mi erişmek istiyorsunuz. içindekilere erişmek istiyorsanız *:\diziler yazarsanız bu klasöre erişebilirsiniz (* hard diskin harfi). winrar ile harddiske girip bu klasöre erişebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irou

yapmak istediğinizi ben pek anlamadım. bu klasörü görünür mü yapmak istiyorsunuz içindekilere mi erişmek istiyorsunuz. içindekilere erişmek istiyorsanız *:\diziler yazarsanız bu klasöre erişebilirsiniz (* hard diskin harfi). winrar ile harddiske girip bu klasöre erişebilirsiniz.

Hayır abi o klasörü komple silmek istiyorum, şuan erişiyorum mesela klasöre ama gizli olarak işaretli.. Gizli klasörleri göster dediğimde bile gözükmüyor..
    Silemiyorum yani o yüzden.

• winrar ile f:\ kısmına geldikten sonra diziler klasörünü bulup delete tuşuna basarak silebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.