Şimdi Ara

Harddisk hızı aşırı derecede düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2009 yılından beri 500gb WD 32mb/s hdd ye sahibim iki hafta önce bilgisayar birdenbire inanılmaz derecede yavaşladı ben bunu Windows update güncellemelerinden kaynaklandığını düşünüyordum. Güncelleştirmeleri kaldırdım yeniden başlattım fakat değişiklik yoktu. Ertesi gün hddlife diye bir program yükledim HDD durumu %49 gözüküyordu. D diskinden c diskine dosyalar taşıyor kopyalıyordum ve hıza baktığımda 300kb/s olduğunu gördüm normalde 20mb/s civarlarında olurdu. O gün içerisinde bilgisayarı kapatıp açtığımda her zaman chkdsk hizmeti Diskleri tarıyordu. Bu taramalar 2 ay önce de karşıma çıktı ve c diskindeki herşeyi sildi. Bende format atmak zorunda kalmıştım ve gene karşıma çıktı ve c diski sıfırlandı. Windowsu gene kurmaya çalışırken (7 ultimate 64bit kullanıyorum) son yükleme tamamlanıyor kısmında mavi ekran verdi kurulum iptal oldu. artık harddisk hızı tahminimce 50kb/s altına düştü kurulum başlıyor ekranında kalıyordu 25 dakika bekledim kurulum başlıyor ekranını geçtim ama yüklenme ekranında 5 dakikada %1 ilerliyordu. Sorunun harddisk kaynaklı olduğunu düşünüyorum içinde önemli fotoğraf ve videolar var tavsiye ve çözümlerinizi bekliyorum.

• Low level format atmayı deneyin ama dikkatli olun.

yeni bir harddisk alip agir agir kurtarabildigini kurtaracaksin.Data recovery adina ne bulursan kullan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.