Şimdi Ara

Harddisk Formatı Bozuldu Ne Yapmalıyım? Acil Yardım Ricası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Harddiskimi LG tv ye bağlamıştım. Bu televizyonlarda kayıt modu var. Kayıt modu için harddiski DVR formatına çevirdim. Bu aşamadan sonra HDD yi bilgisayara bağladığımda ulaşamaz oldum.
    HDD yi tekrar NTFS formatına nasıl çevirebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: necipamir

Harddiskimi LG tv ye bağlamıştım. Bu televizyonlarda kayıt modu var. Kayıt modu için harddiski DVR formatına çevirdim. Bu aşamadan sonra HDD yi bilgisayara bağladığımda ulaşamaz oldum.

HDD LLF Low Level FormaT programı sorununuzu kesin olarak çözer..ama 27 dolar ücreti var..sonuçta yeni bir hdd almaktan iyidir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerbera

quote:

Orijinalden alıntı: necipamir

Harddiskimi LG tv ye bağlamıştım. Bu televizyonlarda kayıt modu var. Kayıt modu için harddiski DVR formatına çevirdim. Bu aşamadan sonra HDD yi bilgisayara bağladığımda ulaşamaz oldum.

HDD LLF Low Level FormaT programı sorununuzu kesin olarak çözer..ama 27 dolar ücreti var..sonuçta yeni bir hdd almaktan iyidir..

ya da çevrenize bi sorun o programı indiren varsa 27 dolara gerek kalmayabilir
  • bilgisayar-yönet-depolama-disk yönetimi-ilgili birim görünüyorsa birimi sil deyip yeni bir sürücü harfi atayarak denediniz mi acaba..bu şekilde de görümüyorsa bahsettiğim program kesin çözüm..eğer hdd nin ciddi mekaniksel ya da elektiriksel sorunu yoksa.
  • Pc yı vın7 dvd sı takıp boot edın kurulum ekranında pc dekı hdd lerı goreceksın o ekranda formatllamak ıstedın hdd yı secıp sılıp formatlar daha sonra pc yı restart edersın dvd yı cıkarmayı unutma bu arada ısletım sıstemını kurulu oldugu hdd yı yanlıslıkla sılmemek ıcın ısletım sıstemı yuklu hdd ye vın7 gıbı ayırt edıcı bı ısım verırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEN BU SORUNU VERBATİM ŞİRKETİ İLE YAZIŞARAK ÇÖZDÜM. ŞUAN ÇOK VAKTİM YOK. DETAYLI BİLGİ İSTEYEN VARSA YARDIMCI OLAYIM. BURADAN VEYA 1modernvideo@gmail.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.