Şimdi Ara

HARD DİSKİ YAVAŞÇA BİÇİMLENDİRDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hard diskimi hatayla biçimlendirdim ve bu yavaş şekilde olmuş.Bunun sonucunda içindeki fotoğraflarım vs gitti.Nasıl geri döndürebilirm o kadar araştırdım bir çare bulamadım.Bana bir program söyleyin yardım edin şimdi aranızda bu konu açılmış ona bak istersen diyenler olacaktır.Baktım ve ordan bana bir çare çıkmadı.Şimdi burdaki bilgili arkadaşlarımdan yardım istiyorum.Lütfen yardımmmmmm....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucifermorninkstudent -- 20 Ağustos 2016; 18:19:49 >

• Recuva ile derin tarama yapın derim ancak biraz zor gibi. Yine de deneyebilirsiniz.
  • CIA'ye gönderin, fazlasıyla geri gönderiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üzerine yeni dosyalar kopyalama sakın.
    file recovery, recuva, get data back, deneyin.
    tavsiyem get data back olur.
    uzun sürer ama kurtarır.

• hocam bu konuyu önceden paylaşmıştım bir çok kişi eksiksiz dosyalarını geri kurtardı en güzelide kopyalama yapar gibi kurtardı yani recuva vs programlar resimler bi yere müzikler bi yere tarzı kopyalıyor karmancorman oluyor dosyalar isimleri bile değişiyor sana önerim active file recoveryle kurtar

bu konuda daha çok bilgi alabilirsin benim paylaşımıma bi göz athttps://forum.donanimhaber.com/m_26672979/tm.htm kolay gelsin
  • Öner kullanıcısına yanıt
    sadece bir metin belgesi yaratmıştım hemen sildim oda 37bayt tı
    get data backı denedim bir faydasını göremedim recuva vs de aynı şekilde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: neutumn

CIA'ye gönderin, fazlasıyla geri gönderiyorlar.

TEŞEKKÜRLER HOCAM

• scap1 kullanıcısına yanıt
    HOCAM konun için teşeşkkürler ama ben pek de yardım alamadım afedersin
  • bir adımı yanlış yapmış olabilirsin. ben get data back ile çok kez kurtardım.

nasıl kurtarıldığını adımlarhalinde anlatır msın
  • Active@ File Recovery

Nasıl kurtarılır

1) Quick scan seçeneği var hızlı tarar ve Raw olan diskinizin görebilirsiniz artık sadece kopyalamak kalır
    2) Süper scan seçeneği ise derinlemesine tarar benim önerdiğim seçenek budur
    sayın hocam superscan yaptım ve resimdeki gibi belli belirsiz kalsörler geldi sonrasında ne yapmam gerekir HARD DİSKİ YAVAŞÇA BİÇİMLENDİRDİM
  • hocam bulamamış dosyaları tararken iptal mi ettiniz dizini açarken adımlar şöyle olacak superscan deyip 2 dk taratacaksın onu iptal edebilirsin 2 dk sonra, sol tarafta good yazan sürücüyü aç onu açarken bi daha tarama yapacak onu iptal etme dosyaların gelmesi lazım
    hocam tuhaflıkta orda bak şimdi anlatıyorum yaptıklarımı superscana bastım abi ordan video fileslar ı işaretledim taramya başladı 2 dakka olayı olmadı yani bende 15.0.7 var ondan mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucifermorninkstudent -- 15 Ağustos 2016; 3:44:41 >
  • yardımmmmmmm
  •  HARD DİSKİ YAVAŞÇA BİÇİMLENDİRDİM
  • koskaca forum sus pus
  • Active File Recovery nin farklı sürümlerinde arayüzler değiştiği için yaptığım sürümü yükledim mantık çok kolay bi kere yapınca diğer sürümlerdede yapabilirsiniz

Kullandığım Sürümün indirme Linki Active@ File Recovery v.8.0.1 İNDİR

Resimlerdeki numaralandırdığım kısımları tek tek açıklıyacam kodlamalar o yüzden koydum

1) Kurtarmak istediğiniz Sürücüyü seçin
    2)SüperScana tıklayın

3)Start a basıp taramaya başlasın 2 dakika falan yeterli isteğe bağlı 5 dk taratın ben 2 tb harddiski 30 saniye taratarak kurtarmıştım

4) Taranan yeri gösteriyor 1 tb hdd de 1 gb falan taratmışım bu kadar yeterlidir
    5) Stop a tıklayıp taramayı durduruyoruz

6) D sürücüsünü tarattım burda bi kaç tane D sürücüsü çıkabilirdi yanında very good yazan sürücü önemli bizim için

7) D very good yazan a tıklıyoruz
    Not) Stop a kesinlikle basmayın burası önemli %100 tarasın 2 dakka sürmez genelde
    8) Taramanın gösterildiği alan burası %100 olana kadar taratsın

Not) Dosyalar arasında kurtarmak istediğiniz dosyalar çıktıysa şanslısınız diskten kurtarmalar başarılı oluyor flash belleklere nazaran
    9) Kurtarmak istediğiniz klasöre veya dosyaya tıklayın
    10) Dosyaya tıkladıktan sonra Recovery Butonu Aktif hale geliyor Recoverye tıklayın

11) Kurtarmak istediğiniz dosyanın kaydedileceği sürücüyü seçin fakat aynı sürücü olmasın farklı bir sürücü seçinki kurtaracağınız dosyaların üzerine yazmasın
    12) Recovery e tıklayın

Bütün Adımlar bu kadar olay çok basit uzun anlattığıma bakmayın her adımı anlattım kısa olunca sorunlar olabiliyordu inşallah dosyalarınızı kurtarabilirsiniz

KOLAY GELSİN ...

• arkadaşım programın kullanımı zor değil.
    taramak istediğin disk ve bölümü seçiyorsun, kurtarma moru seçeneği geliyor. formatted ya da i don't know seçersin.
    bunun anlatılacak bir detayı yok.

artı günün 17 saatini çalışıyorum, bu aralar ciddi yogunum, işten gelip yatıyorum. ara ara telefondan bakıyorum, pc açmıyorum. dün pazardı ve çalışıyordum, sana programı göndermek için evdekilere pc actırdım ve uzaktan bağlanıp programı gönderdim. sonra işe devam.
    bu sıkışık zamanda bu kadarını yaptığıma şükret bence.

3 gundur google da sorsan binlerce görsel dökülür zaten. birazcık da siz gayret gösterseniz diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 15 Ağustos 2016; 10:28:11 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.