Şimdi Ara

Hard diski değiştirmem mi lazım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben pc me format atacaktım fakat format cdsını görmuyordu bıos ayarlarından ayarladım ve cdyı gördu formata basladım fakat kur'a kadar geldi ve sabit disk bulunamıyor dedi bende bunun üzerine yetkili servisi aradım bana hdd yi deiştirmen gerekli dediler

acaba bu durumda ne yapabilirim bana yardımcı olabilir misiniz!

YARDIMLARINIZ BEKLİYORUM...ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• Hdd'nin sata olma ihtimali varmı? eğer sata hdd ise driver'ini kurman gerekebilir.
  • evet sata
  • anakartın sata driverlarını anakard cdsinin içinde vardır

Bios'ta SATA modları aç Windows kurulumu başlangıcında Üçüncü parti bir SCSI ya da RAID sürücüsü yüklemek isterseniz F6’ya basın… ibaresi belirdiğinde F6’ya bas Menü geldiğinde “S” tuşuna basarak aygıt belirtme aşamasına gel Bu aşamada hazırlanmış olan disket yerleştirilip “Enter” ile devam edilip, SATA diriverlerini kur
  • Hardiskiniz sata ise ve anakartınız da eski ise format esnasında hdd'nizi tanıtmanız gerekir. Bunun için aynı format atar gibi ilk baştaki seçeneklerde görüceksiniz , F6 ile gerçekleştirin. Sonra format..

+ olarak ;

Bios 'dan sata on chip aktif edin.
    Anakartınızın cd'sinden sata ( raid diye de geçer ) driver yükleyin..

Edit : ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janti -- 12 Nisan 2008; 13:35:16 >
  • biri sata dosyası yolladı onu diskete attım formata basladım f6 ya bas dediginde f6 ya bastım vs. diski taktım tanıttım ama sonra gene formata basladım gene aynı seyi söyledi sabit disk bulunamıyor dio
  • disketten yüklediğine eminsen anakartının markasını bide hard diskin markasını yazarmıısn buraya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Ssd'yi nereye takacağım ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anakartım asus ama hdd ne bilmiyorum nasıl ögrene bilirim...
  • asus ama hangi asus bilgisayarın ilk açılışta anakartın markasını yazar markasını kasanın içini açarak öğrenebilrsin parçaların üstünde yazar yada

Everest_Ultimate_4.20_Portable programıyla öğrenebilrsin
  • walla ne söylesem yalan olur ben kısacası hdd yi deiştirsem sorun halledilirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhanardic

walla ne söylesem yalan olur ben kısacası hdd yi deiştirsem sorun halledilirmi

Hdd değişmeniz pek fark yaratmaz. Sata'dan ide geçmek de pek akıl karı olmaz. Anakartı değiştirmeniz işinize yarar. 2.el bi anakart düşünebilirsiniz.
  • tamam cok tesekkürler yardımlarınız için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.