Şimdi Ara

Hard disk virüs bulaşma durumu?/İhtimali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli yorumlariniz için teşekkürler...

Bir sorum olucakti sizlere...

Benim pc de kullandigim 500gb lik wd black serisi hdd war ...bunun dişinda windows yükledigim ssd var ...

Şöyleki Her format atmadan once oyunlar vidolar müzikler vs hdd de durdugu için bilgisayarim sag tik yönet e tiklayip ordan hdd mi seçip önce biçimlendir diyorum sonrada sil diyip tamamen pc den kaldirip sonra usb veya dwd den format atiyorum...
    Sorum şu olasi bir hdd deki virüs bu müzik olur yada bir exe uzantisi olur bunlardan herhangibi birisi varken üsteki anlattigim yontem ile format atsam virüslerde kurtulmuş olurmuyum acaba? teşekkür ettim bilgilendirme için..

• HDD'yi formatladığınızda tüm verilerle beraber virüsler de gider aynen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

HDD'yi formatladığınızda tüm verilerle beraber virüsler de gider aynen.

Hocam bagzi yerlerde yaziyor hdd gömülmüş olabilir silseniz dahi gitmez filan diye ama? Kesin virüs kalmaz diyor iseniz beni hdd almak masrafindan kurtaricaksiniz?
  • Geçenlerde HDD'ye kendini gömen bir virüs haberi vardı. Herkesde olacak diye de bir şey yok.

Onu zaten normal kullandığımız Antivirüs yazılımları görmeyecektir. Bence sıkıntı edilecek bir durum yok, yani yeni HDD almanızı gerektirecek.
  • quote:

Geçenlerde HDD'ye kendini gömen bir virüs haberi vardı. Herkesde olacak diye de bir şey yok.

Onu zaten normal kullandığımız Antivirüs yazılımları görmeyecektir. Bence sıkıntı edilecek bir durum yok, yani yeni HDD almanızı gerektirecek.

Buzamana kadar hep orjinal antivürs ile kullandim kasper 2016 kullaniyorum lisansli...Bir sorun olmaz diyorsaniz devam edeyim ama kafam rahat etmiyor işte ne bilim biraz paranoyakmi oldum :S
  • Oskis kullanıcısına yanıt
    Fazla abartı bence :)

Öyle düşünürsek, yeni alacağın diske de aynısı olabilir ? O yüzden buna takılmamanı öneririm.
  • quote:

Fazla abartı bence :)

Öyle düşünürsek, yeni alacağın diske de aynısı olabilir ? O yüzden buna takılmamanı öneririm.

Hocam hazir sizi bulmuş iken soruyu sorim...
    Üsteki işlemin aynisii hdd ye yapsak veya ben samsung pro 850 kullaniyorum bunun kendi programi ile formatlasak erarse işlemi ile virüs olayida ortadan gidiyor dogrumudur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hard Disk Sağlığı düzeltmek
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşletim sistemi SSD'de ise, zaten kurulum ekranında biçimlendiriyorsun ya ? Varsa gider.
  • quote:

İşletim sistemi SSD'de ise, zaten kurulum ekranında biçimlendiriyorsun ya ? Varsa gider.

Tamamdir hocam ikna oldum sayenizde....Teşekkürü borç bilirim...Demek biçimlendirdigin an bütün virüslerden kurtuluyorsak sorun yok....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.