Şimdi Ara

Hard Disk Problemi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarımda daha önceden herhangi bir sorun yokken ve bi sorunla karşılaşmamışken bilgisayarımı açmaya çalıştığımda bir anda bu ekranla karşılaştım. Boot seçeneklerini değiştirme ve ya farklı başlatma seçeneklerini denesem bile bu ekranı geçemedim. F2 ye bastığımda ise biosa yönlendirmekte. Biraz araştırdığımda biostan security boot/s.m.a.r.t tarzı seçeneklerin kapatılması gerektiği yazıyordu fakat onlarda bios ayarlarımda yok. Çözüm hakkında bir bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Yoksa hard disk mefta mı olmuş kurtaramaz mıyım?Hard Disk Problemi Yardım

• https://forum.donanimhaber.com/yerel-diskler-surekli-kayboluyor--140182211#140441432

şu sayfaya bakar mısın.sorun biraz ona benziyor.belki faydası olur.
  • Hard Disk Problemi Yardım

yapacağın şey şu:
    kırmızı ile işaretli olan hafif kararmış olan ızgaraları silgiyle ağartacaksın.silgiyi
    fazla bastırma.marketten T8 tornavida alacaksın,20 tl falan.sakın ucuz dandik birşey alma.kartın vidalarını söküp kartın iç tarafında da aynı ona benzer ızgaraları videodaki adam gibi dikkatli bir şekilde sileceksin.

ben 3 diskimi de böyle düzelttim.şimdilik çalışıyorlar.yarın ne olur bilmem.

yalnız benim disklerde senin ki gibi yazı çıkmadı.kafa vurma,tık tık sesler var mı
    diskinde.

o zaman şu videoya da bak:
    Fatih Bökeyoutube
    bozuk hard disk (hdd) veri kurtarma, tamir etme çalışması
    https://www.youtube.com/watch?v=kvvm1S8RjwA

ben bunu yapmadım.

• Önerin için teşekkürler bunu deneyeceğim umarım bi sonuç alabilirim. Şu bilgisayar açılsa yeter yedekledikten sonra hddyi emekli edeceğim zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.