Şimdi Ara

Hard Disk Health %72 gösteriyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 3 yıllık lenovo z510 kullanıcısıyım.

Fan aşırı tozlandığı için garanti de bittiği için kasayı açmaya karar verdim bir güzel temizledim içini, kurcalarken tabi hard diski falanda çıkardım.

Sorunu hallettim fakat ufak takılmalar meydana gelmeye başladı, hdd health programını indirdim %72 gibi bir skor verdi. takıp çıkarmakla bozulacak şey mi bu allah aşkına? Arkadaki siyah bantta ufak bir çizik vardı sebebi bu olur mu? Video izlerken bile o saliselik takılmanın farkındayım. Sebebi nedir? onarılabilir mi acaba?

Tekrardan takıp çıkardım, daha kötü oldu diyebilirim, şimdiden teşekkürler.

SONY XPERIA™ Z5 | Graphite Black
  •  Hard Disk Health %72 gösteriyor.

• Diskin toplamda 271 gün calısmıs bu durumda cok kullanılmıs sayılmaz ayrca hd tune raporundaki sarı satırlar cok onemli olmayan ama smart kısmına yazılmıs hataları gosterır bence dıskınde buyuk bır sıkıntı yok ama yınede onemli olabılecegını dusundugum dosyaları google drıve yada benzeri bulut sıstemıne atmanda fayda var tekrar soyluyorum abartılacak kadar sıkıntılı bır dısk durumu yok

Orijinalden alıntı: BarbarosTUGRUL

Diskin toplamda 271 gün calısmıs bu durumda cok kullanılmıs sayılmaz ayrca hd tune raporundaki sarı satırlar cok onemli olmayan ama smart kısmına yazılmıs hataları gosterır bence dıskınde buyuk bır sıkıntı yok ama yınede onemli olabılecegını dusundugum dosyaları google drıve yada benzeri bulut sıstemıne atmanda fayda var tekrar soyluyorum abartılacak kadar sıkıntılı bır dısk durumu yok

teşekkürler cevabınız için takılma sorunu düzeldi gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hard Disk'in mucizevi özelliği.
    19 yıl önce açıldı
    Hard Disk Sağlığı düzeltmek
    6 yıl önce açıldı
    Hard Disk %100 Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.