Hard diskler 20cm. (+.,-5) ve üstünde düşerlerse fiziksel zarar alıyorlar.
quote:
Orjinalden alıntı: Deniz
Yok sanırım takmış ve calısıyor ama daha sonra sorun olurmu veya bad sector olmuşmu diye soruyor arkadaş
quote:
Orjinalden alıntı: burak08
yaa takıp denesene kardeşim. hayatımda bu kadar saçma bir soru görmedim. şu mesafeden hard diskim düştü bozulurmu?
soruş şekli biraz enteresan o zaman. tam anlatamamış derdini
quote:
Orjinalden alıntı: ogi
10-15 i bilemicemde 1 m den düşen çalışmaz
benim bi tane var YaLaMa diyorum ben ona Hikayesi şu
60 GB Segate HDD populer oldgu zaman aldım
tam garanti bitti bozuldu pat diye kafayı yedi durduk yerde Fat-i kaydı.. GB ayarları tutmuyordu Format atamıyordum.. sitem atıyorsun bim bir güçlükle sonra kendini formatlıyor bi ara tamamen bitti
Olmaz dediler. Elimde patladı sonra bi ara taktım Master olarak yine aynı SLave taktım oldu çatır çatır çalıştı.. bunu yanıma felan almaya başladım cebimde tasşıdım Valizime koydum Ant. gezmeye gittiğim zaman bile goturdum.
Allaha Çok Şükür Çatır Çatır yine çalıştı.. Maaşallah.
Arada bi bu düştü En Son Elimden fırlatı PC masaından çapraz düştü 1 M yakındı
Hala tık yok Çok Şükür Çalışıyor... Sakınan Göze, Çöp Batar Misali
hala takmadın mı takda kurtulalım
quote:
Orjinalden alıntı: thispotkey
Bi CD wardı Chip dergisi wermişti sanırım SEAGATE a ait ama tüm markaların hard disklerini denetliyordu.Bence süper bi program onu bulabilirsen bi dene derim
yuh imzaya bak maşallah...
kafa sağlamsa ve SMART mode açık bir pcde kullanılmış ise ve çalışmıyorken çarpmışsa kafa sadece iz 0 a çarpmıştır..
Bir de içinşıkır şıkır eden oynayan bir parça yok ise (desktop disklerde motor ve kafasistemi sabit bağlıdır, aksi durumda kırılan çıkan bir parça sözkonusudur) takıp bakmanı öneririm...
sen yinede içindeki bilgileri yedek al. ne olacağı belli olmaz.
Hemen panik yapma bence.ilk dene v sorun olup olmadını gör.Eger sorun varsa bunu tekrar sorarsın sorunum su diye.
calısıosa işey oktur heehe a ama ilerde calısmayabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme