Bildirim
Hard disk 100mb olarak formatlıyor

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
76 olmasi normal . bir terrslik yok. -
+1
sen 80gb olduguna bakma. tam deger değil o.
quote:
Orjinalden alıntı: alimakkaya
76 olmasi normal . bir terrslik yok.
-
arkadaşlar benim sorunum 76 gb göstermesi deil ki sorun formatlarken 100mb olarak formatlıyor -
valla ne yalan söliyim 100mb formatlıyordan ne kastettiğini anlamadım. ama format için sana tavsiyem direkt xp cd si ile formatla. orda direkt bölümleri görür ve istedigin yere format atarsın. muhtemelen senın diskinde 100mb sanal alana var ve orayı default olarak formatlıyor. sen xp cd sini takıp kur dosyalrını yukledıkten sonra cıkacak olan ekranda yuksek ihtimal hem bu 100 mb lık alanı hem de 76gb lık alanı göreceksin. 76lık alanı secip formatlarsın. benim hddde de 8mb gibi bir alan var böle
quote:
Orjinalden alıntı: gunay34
arkadaşlar benim sorunum 76 gb göstermesi deil ki sorun formatlarken 100mb olarak formatlıyor
-
öncelikle yardımlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar ..
Şimdi en başından anlatayım daha açıklayıcı olur sanırım Ben hardiskimi birleştirip tekrardan bölmek istedim bunun için 98 sistem diski ile dos a girdim fdisk ilede diski birleştirdim şimdi format c: dediğim zaman altta normal olarak 76gb formatlanıyor (disk bölünmüş ise bölünen miktar yazıyor) o yazının altındada %1-2-3 falan filan formatlanan bölümü gösteriyor. İşte benim anlamadığım sadece c: de yapsam 100mb formatlanıyor diyor hardiski bölüp mesela 20 gb olarak ayarlasamda 100mb formatlanıyor diyor benim açımdan bi sorun yaratmıyor aslında ben normal olarak kurabiliyorum işletim sistemimi ama hardiskimde yada başka bir parçada sorun varsa bileyim ki garantisi bitmeden yetiştireyim
-
En iyisi yeniden bir fdsik çekip ardından hdd yi iki parçaya ayırıp tek tek format cekmen daha iyi olur. eger yine 100 mb format derse aldııgn yere gitmen iyi olur gibi. -
Arkadaşım zaten fdisk olayını 98 ile yapman hata. 98 yeni versiyon boardlarda ve HDD da hatalı işlem yapıyo. Çoğunlukla belli bi GB üstünü de tanımıyo. Sen bence bu işlemleri en az 2000 ve üstü işletim sistemlerinde dene sorun çıkmayacaktır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X