Şimdi Ara

Harbi tmciler bir el atın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tyt 100-105 aralığındayım. Sosyal 14 nete seviniyorum. Sosyal'in yapılabilir bir ders olduğunu düşünüyorum. Cografya, tarih ve din icin kaynak onerisi olur, deneme önerisi olur, tavsiyeler bekliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ben de 108-110 Tyt yapıyorum hepsi Türkçeden kaçıyor.
    30 Türkçeye seviniyorum ben de Türkçenin yapılabilir olduğunu düşünüyorum mesela
  • İroni yarışı yapacaksak eldivenleri çıkartıyorum.

Forumda "110 tyt yapanlar gelmeden" tarzı yorumlar gördüm. Herhalde fake herifler dolup taşmış daha önce buralar. Gerçekten o tarz fake'leri tonguç'un denemelerini alıp tokatlamak lazım.
    Her neyse, faydalı olabilecekler yorum yaparsa sevinirim.

• Sonuçlar açıklandığında direkt buraya bakacaksın. Sen gör o zaman fake ne demek nasıl fake yapılır.
  • tm ci 100-105 net yapan adam yok doğru dürüst ayrıca sosyal de kötüyse mat feni fule yakın yapıyosun o zaman niye tm cisin dediklerin çok saçma
  • aka gym morrison A kullanıcısına yanıt
    Matematik için tavsiye verir misin

• Matematik için tavsiye verir misin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hesabi bugun acmis buna inanan var mi 😂
    Hayir anlamiyorum burada boyle yapmak nasil bir psikolojik rahatsizlik

Ozybgr 2

• iyibilirdik İ kullanıcısına yanıt
    yav ozybgr daha inandırıcıydı o en azından sayısalcıyım diyodu matı feni fulleyen sosyali yapamayan adam niye tm den hazırlansın
  • Harbi oyun parkina dondu bura

• Scath S kullanıcısına yanıt
    35 üstüne çıkmak istiyorsan geometrinin full gelmesi lazım emek verdiğin an da dönütü anında alabileceğin bir ders temel matematik ile ilgili bir sıkıntın yoksa geometriyi hemen bitir analitik dahil çünkü türevde falan işine yarıyacak.
    tüm konularını bitirdikten sonra çeşitli alan denemelerine yönelip (ünlü yayın vs. demeden önüne ne gelirse) zayıf olduğun konuları tespit ediceksin sonra halledene kadar çalışacaksın kardeşim olmuyorsa bir daha olana kadar o acıyı hissedeceksin.
    Bu arada konular ne kadar erken biterse o kadar iyi en son 1 ay hızlı tekrar dönerseniz zirveye bile oynanabilir. Mat antrenman işi sınava donanımlı girmek şart ve ösym soru seviyesi türkçeye göre matematikte oldukça düşük iyi analiz yapıp değerlendirmek lazım.
  • biri 7 aralık biri 8 aralıkta kaydolmuş inanan kaldı mı ya?

hocam sen de inanma şunlara allah rızası için @Scath
  • 115 net altı yapan da kendine tm'ciyim demesin
  • ARKADAŞLAR SINAVA HEM SÖZEL, HEM EŞİT AĞIRLIK, HEM SAYISAL, HEM DE DİL BÖLÜMLERİNDEN HAZIRLANIYORUM VE TYT 120-125 ARALIĞINDAYIM SINAVDA EK OLARAK KENDİM SORU YAZIP ÇÖZMEK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tom Ellis

ARKADAŞLAR SINAVA HEM SÖZEL, HEM EŞİT AĞIRLIK, HEM SAYISAL, HEM DE DİL BÖLÜMLERİNDEN HAZIRLANIYORUM VE TYT 120-125 ARALIĞINDAYIM SINAVDA EK OLARAK KENDİM SORU YAZIP ÇÖZMEK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?
    Hocam eğer 2021'de gireceksiniz o iş olur da 2020'den bahsediyorsanız girmeyin daha iyi. En azından 2021'de 5 haneli sıralama yapabilirsiniz iyi çalışırsanız.
  • Bu sene düşündüğümden de kolay olacak tamamdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.