Bildirim
hararet göstgergesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hararet müşüŕün de sorun olduğunu düşünüyorum .
Araç soğukken de aynı şeyi yapıyor mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bazen ilk çalıştıgında hemen artıyo hatta rölantiye bile gelmeden ışıkları açarkenki konumda 2. konum oluyo sanırım bazende tam çalıştırdıgımda 0 oluyo zamanla yükseliyo ama müşürde sorun olsa ya sabit kalır ya da hiç göstermemesi grekmiyo mu bu yüseliyo -
Müsur hocam , oto elektirikci ye git durumu anlat oda öyle diyecektir .
Elektirikci sorunu tespit etsin işçilik te anlasın ve tek tek parçacılari dolaşıp kendiniz alın . Bu sorunu önemseyin motor ısısını doğru görmek önemlidir .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
t.ederim pazartesi gidiyim bakalım başka bi sorun çıkarsa buraya yazarım -
Astramda aynı sıkıntı vardı aracın durdugu yerde harareti artarda gaza basınca düşerdi öyle kullandım ustalara söyledim bir kaç işi daha vardı aldıgım gene aynıydı sordum sıkıntı yok abi müşürdendir felan dediler. Bu sekilde 50.000km civarı yol yaptım herhangi bir sıkıntı olmadı ama tabi sizdede aynısı olacak diye bir kayde yok. Gösterin hareret bu şakaya gelmez -
bende düşme olmuyo 0 dan başlayıp oda bazen 90 a çıkıyo ve kalıyo oynama yok -
quote:
Orijinalden alıntı: ELPas0
t.ederim pazartesi gidiyim bakalım başka bi sorun çıkarsa buraya yazarım
Yarını beklemeyin, sanayide pazar günü açık olan elektrikçiler var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X